Новини от Пловдив » Важно » Новият кмет на „Източен“ празнува Деня на християнското семейство с децата от района
Важно Градът Образование Пловдив Пловдив Важно Район Източен

Новият кмет на „Източен“ празнува Деня на християнското семейство с децата от района

Деца от подготвителните групи на ОУ “В. Левски“ с директор Гергана Петрова зарадваха с емоционално тържество кмета на район „Източен“ Емил Русинов и администрацията по повод Деня на християнското семейство. С много заряд бяха изпълнени стихотворения и песни за празника, които разчустваха всички присъстващи в залата на кметството. Красива погача със здравец и  сувенири подариха децата на кмета и го изненадаха с фланелка, на която живописно бяха отпечатали своите длани с надпис „Кмет № 1“.

Емил Русинов благодари за вниманието и поздравите и сподели, че винаги се вълнува, когато деца и ученици изнасят празнични програми. „Денят на християнското семейство обединява хората, прави ги по-близки, сплотява семейните връзки и в този ден ние благодарим за  споделения живот, емоциите, трапезата,съпричастността на близките си и това е огромно богатство, което имаме. Бъдете живи и здрави и уважавайте семейството си“, отправи пожелание към гостите си той и почерпи децата с лакомства За подготовка на тържеството се бяха погрижили учителите Калинка Русалова, Димитрина Ребрева и Марияна Хаджидемирева.

През вчерашния ден Емил Русинов беше гост и на тържество за семейството в ДГ “Щастливо детство“, където деца, родители и учители заедно празнуваха и се забавляваха. В края на прекрасното тържество, всички изработиха заедно постери със снимки от семейните албуми, което внесе допълнителна емоция в събитието.

Директорът Евгения Попиванова поднесе на кмета портфолио от дейността на градината, сувенири и свещ като символ на вечния огън на семейното огнище. „Впечатлен съм от артистичните  умения на децата, от старанието на учителите и ръководството на детското заведение в лицето на Евгения Попиванова като директор, която развива градината със замах и ентусиазъм“, заяви Емил Русинов и  връчи специален поздравителен адрес.

„Очарован съм от атмосферата на празника, бъдете винаги до децата си, подкрепяйте ги, аз и моят екип ще бъдем винаги до вас и педагозите тук“, обърна се той към родителите. „Честит празник и бъдете здрави и щастливи“, пожела кметът на район „Източен“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...