майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Важно » Павел Колев: Черно тото в българския футбол има
БГ Футбол Важно Крими Мнения Спорт Спорт Важно

Павел Колев: Черно тото в българския футбол има

„Публична тайна е, че черно тото има. Какви са мащабите в България и аз бих се радвал да се установи. Защото аз съм абсолютно убеден, че едни от най-шумните футболни функционери, включително и президенти на клубове, са част от това черно тото. Тук става дума и за натиск върху съдии, защото съдиите са средство за постигането на определен резултат на терена. Разбира се, става дума и за натиск върху футболисти. Всички тези неща съществуват“, коментира бившият изпълнителен директор на ПФК Левски и сегашен началник в Локомотив (Пловдив) Павел Колев.

Той съобщи, че по времето на неговия престой на „Герена“ е имало предложение от друг клуб за уреждането на два мача. „Имаше един случай, за който разбрах от други хора, че е воден такъв разговор. Конкретни имена не искам да споменавам, защото така или иначе предложението беше отхвърлено. За Левски става въпрос. По-скоро имаше мачове с друг отбор – единият за Купата, другият за първенство. И предложението беше: „Дай да си разменим по една победа. За нас е по-важен този турнир, за вас другият“. Не се случи това. Даже не съм бил човекът, който е трябвало да реши, но разбрах, че е воден такъв разговор. С мен обаче никога не е имало такъв, никой не си е позволявал“, каза бившият журналист.

Той разказа за конфликтни ситуации по време на престоя си при „сините“. „Бил съм заплашван тук-таме, когато съм се опитвал да защитавам интересите на Левски. Част от търговската дейност на клуба беше обсебена от тия хора. Опитах се да я направя независима от тях, ние си я взехме, което предизвика доста сериозни конфликти. Имаше служител на Левски, който беше жестоко пребит на стадиона, демонстративно и доста тежко. И никой не знае кой го извърши, което е голяма изненада в кавички”, заяви Колев пред „Свободна Европа“.

 

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...