майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Бизнес » Започва DiVino.Taste в София
Агро Бизнес България Важно Маршрути Посоки Храни и напитки

Започва DiVino.Taste в София

Дванадесетото издание на форума на българското вино DiVino.Taste започва днес в зала 1 на столичния „Интер Експо Център“ и ще продължи до неделя, съобщават организаторите от DiVino. Форумът представлява професионална платформа за пряка комуникация и директен контакт между българските винопроизводители и ресторантьори, дистрибутори, крайни клиенти.

През 2023 г. изложението ще събере близо 90 от най-добрите български производители, които ще представят вината си пред публиката. Всеки производител има право да участва най-много със 7 вина, които ще бъдат представени от собствениците или винарите, създали виното. Всеки посетител ще има пряк контакт с хората, които стоят зад всяка от участващите български изби и ще може да опита и да се запознае с концепцията и философията им за вината. На разположение на посетителите ще бъдат за дегустация близо 600 вина.

Откриването за професионалисти и медии е от 14:00 до 16:00 часа днес, а от 16:00 до 21:00 часа изложението ще бъде отворено за всички посетители. Събитието ще продължи в събота и неделя, когато ще бъде на разположение на всички заинтересовани съответно от 11:00 до 20:00 и от 11:00 до 19:00 часа.

Организаторите са подготвили и богата програма от майсторски класове с винени експерти и чуждестранни лектори, предназначени за средно напреднали до напреднали винени любители и професионалисти.

Достъпът до изложението, както и до майсторските класове, е с билети. Билетът за майсторски клас дава право на достъп и до изложението за два от дните – събота и неделя.

През изминалите години DiVino.Taste се превърна в успешно събитие за популяризиране на качественото българско вино и винопроизводство. Броят на изложителите е нараснал от 37 в първото издание през 2011 г., на 84 през ноември 2022 г. Посетителите също са се удвоили – от близо 3000 през 2011-а до над 6000 през последните две години.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

Покажи резултатите

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...