майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Ботев » Юлиян Ангелов към Ботев Пловдив: Цветелин Петров е вашият човек, купете го
БГ Футбол Ботев Мнения Спорт Спорт Важно ФБстатус

Юлиян Ангелов към Ботев Пловдив: Цветелин Петров е вашият човек, купете го

Спортният журналист Юлиян Ангелов подходи с поука и нетрадиционно, за да обърне винимание върху качествата на един млад талант, който би попълнил дефицита в играта на Ботев Пловдив, а и привържениците ще са щастливи да виждат повече българи на терена при мачовете на най-стария клуб у нас. Цветелин Петров е юноша на Спартак, но в момента прави успешен сезон в Хасково, като вкарва в ключови двубои срещу силни противници.

Какво разказа Юлиян Ангелов:

През 2004 г., момче на име Джо Руейн се появява на „Олд Трафорд“ с табела, призоваваща за подписването на някакъв тип на име Уейн Руни, 19-годишен английски нападател, който бе вкарал 9 гола в 30 мача за Евертън през последния сезон.
Телевизията фокусира върху момчето и неговата табела. Сър Алекс Фъргюсън вижда плаката, анализира играча и решава да го ЗАКУПИ за 25,6 милиона лири. За да благодари на Джо за препоръката, Сър Алекс го поканва на представянето на Руни, и заедно правят снимка, която остава в историята.
Представете си да отидете на стадиона, за да видите любимия отбор, да им предложите нов играч… и отборът ДА ТЕ СЛУША. Просто си представете
И така, сега представям на вашето внимание един футболист от Пловдив – Цветелин Петров. В момента е краен защитник в Саяна Хасково. Юноша е на Спартак, има 4 гола тази есен за хасковлии. Вкара и при победите на Ямача над Спартак и Локомотив II Пловдив. Момчето би било страхотно попълнение за търсещия българи тим на Ботев Пловдив. Стига да има скаути, които да го видят и купят.
Понеже нямат – им казвам – ЦВЕТЕЛИН ПЕТРОВ Е ТОЧНО ВАШИЯТ ЧОВЕК. По-бърз е от Балоянис има нюх към гола, страхотна физика и даже няма да плащате за квартира в Пловдив.
КУПЕТЕ ГО… СТРУВА В ПЪТИ ПО-ЕВТИНО ОТ ВСЕКИ ВНОС!!!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...