майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Важно » Абсолвентите от филиала на ПУ „Паисий Хилендарски“ в Смолян получиха дипломи
Важно Образование Регион Смолян

Абсолвентите от филиала на ПУ „Паисий Хилендарски“ в Смолян получиха дипломи

На тържествена церемония днес бяха връчени дипломите на абсолвентите от 58-ия випуск на филиала на ПУ „Паисий Хилендарски“ в Смолян. Дипломиращите се 90 бакалаври бяха поздравени от проф. Елена Каневска – Николова, директор на филиала, областния управител на Смолян Захари Сираков, началника на Регионалното управление по образование Никола Запрянов.

Най-щастливите хора не притежават най-доброто от всичко, те просто създават най-доброто от това, което ни заобикаля, посочи в словото си към абсолвентите проф. Николова.

Дипломата от ПУ „Паисий Хилендарски“, утвърдил се като един от най-престижните висши учебни заведения в България, дава добър старт за професионалното развитие, заяви областният управител Захари Сираков. Той пожела на завършващите студенти да имат постоянство, следвайки мечтите си, и да надграждат знанията, получени в университетските аудитории.

Свидетелства за завършена бакалавърска степен получиха студенти от специалностите „Начална училищна педагогика с чужд език“, „Български език и английски език“, „Български език и история“, „История и география“, „Информационни технологии“, „Математика и образователен мениджмънт“, „Туризъм“, „Маркетинг“, „Български език и история с културен мениджмънт“ и други, съобщава БТА. Церемонията за тържествено връчване на дипломите на завършващите филиала се възстановява след 5-годишно прекъсване около пандемията.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

Покажи резултатите

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...