майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Важно » Коледната елха светна и в Брестовица
Брестовица Важно Посоки Регион

Коледната елха светна и в Брестовица

Коледното дръвче вече свети и на новия площад на село Брестовица. От кметството обявиха благотворителна кауза „Коледна елха ще заблести в нашите очи“ и акцията събра средства, материални дарения и доброволци, с чиято помощ бяха набавени елхата и празничната украса.

„Вие дарихте не просто усилие, труд, финанси и материали, а това което за децата и всички нас е необходимо в ежедневието ни, а именно любов, надежда, усмивки, коледно настроение, приказни емоции, светлина, цветна магия и хармония. Нека има здраве, късмет и щастие за всички, който усърдно се борят, да променят нещо към по-добро!
Вярвам, че и занапред ще подкрепяте нашите каузи и инициативи, защото нашата обща цел е да превърнем Брестовица в по-добро място за живеене. Благодаря от сърце още веднъж за протегнатата от Вас ръка!“, благодари на всички отзовали се в кампанията новият кмет на Брестовица Мария Манолова.
Коледната украса бе тържествено запалена в присъствието на зам. кмета на община „Родопи“ Емилия Иванова, на изпълнителя на красивото ново площадно пространство на селото – Светлозар Вълков, на директора на ДГ “ Първи Юни“ г-жа Мерджанова. Децата на Брестовица пък изработиха част от украсата за елхата. „Вашата помощ е израз на човечност и доброта, идваща от самото сърце“, похвали ги кметицата.
„Пожелавам Ви да запазите своята вяра в доброто и да я предавате на всички около вас, за да се случват в живота ни малко, но реални чудеса“, пожела Манолова на своите съграждани.
ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...