майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Важно » Питбули оставиха жена без крака, ръце и лице
Важно Свят

Питбули оставиха жена без крака, ръце и лице

Двата крака и части от ръцете бяха ампутирани на жена от Айова, а лицето й се нуждае от операция за реконструкция, след атака на питбули миналата седмица.

Британи Сколанд от Форт Додж била нападната от три кучета миналия петък, които я оставили в критично състояние.

Полицията била извикана в дома ѝ около 11:25 сутринта от съсед, който съобщил, че чува викове за помощ. Когато полицаят пристигнал на място, той открили жена, разкъсана от три кучета.

След опит да сплаши кучетата, полицаят бил принуден да стреля срещу всяко от животните по няколко пъти, убивайки ги и трите.

Тежко ранена, Сколанд е откарана в медицинския център Unity Point Trinity във Форт Додж с линейка и след това с хеликоптер в методисткия медицински център на Айова.

Жената е получила тежка черепно-мозъчна травма и е трябвало да претърпи няколко операции, след като е била приета в болница.

Лелята на Сколанд Тереза ​​Ханус, също от Форт Додж, организира кампания за набиране на средства, която събра повече от 8000 долара до петък следобед, за да подпомогне лечението, от което нейната племенница ще се нуждае след бруталното нападение.

Ханус разкри, че жената „е загубила много повече, отколкото първоначално си мислехме“.

„Тя е с ампутирани два крака до коленете и части от ръцете. Ще се нуждае и от операция за реконструкция на лицето, освен това има сериозна травма на главата и много други“, обясни Ханус. „Тези, които познават Британи, знаят, че тя обича да е навън, да работи в двора, да помага на майка си да украсява за празниците. Тя също обича да играе навън с по-малките си деца“, добави лелята.

Обяснявайки как ще бъдат използвани събраните средства, Ханус написа: „Вратите ще бъдат разширени, за да поберат инвалидна количка и рампа, за да може тя да влиза и излиза от къщата. Домът ѝ ще се нуждае и от други актуализации, за да отговори на нейните нужди вътре.“

Съседката Кери Джонсън разказа на KCCI за ужасяващата сцена.

„Чух изстрелите. Първоначално излязох навън и видях полицай с изваден пистолет. Каза ми да вляза и аз го направих, влязох вътре, но след няколко мига любопитството ми се събуди“, спомня си той. „Излязох на алеята само, за да надникна, видях черно куче да лежи на земята, починало, което е супер тъжно. Не знам какво се е случило с дамата, но знам, че някой е бил изнесен в носилка.“/ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

Покажи резултатите

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...