майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Градът » Стартира месецът на добротата в СУ „Св. св. Кирил и Методий“
Градът Образование Общество Пловдив

Стартира месецът на добротата в СУ „Св. св. Кирил и Методий“

В СУ “Свети свети Кирил и Методий” тържествено бяха запалени коледните светлини на училищната елха. Събитието е традиционно за училището и всяка година събира малки и големи ученици, които да усетят духа на предстоящите коледни празници и да се заредят с усмивки, надежда и добро настроение.

Вокална формация “ Присъствие” зареди публиката с коледни песни, а най – малките танцьори демонстрираха завидни умения с танца си “На мегдана”.

“Със запалването на коледните светлини СУ “Свети свети Кирил и Методий” постави началото на месеца на добротата”, сподели директорът на училището Таня Николова. На 13 декември  ще се проведе  благотворителна инициатива на Ученическия съвет под надслов “Коледата е възможна”

Зам.- кметът на район “Западен” Иван Ангелов беше официален гост на тържеството и заедно с  Таня Николова запалиха светлините на коледната елха.

“Коледарите” от ансамбъл “Марица” получиха покана да се включат в запалването на коледните светлини на празничната елха в “Западен” на  7 декември от 17:30 часа в парка на мястото на бившата Гарнизонна фурна.

Кулминацията на тържествата ще е големият коледен концерт на учениците с разширено изучаване на “Хореография”, професия “Танцьор”, специалност “Български танци” и ансамбъл “Марица”, който ще се проведе в Дома на културата “Борис Христов” на 20 декември от 18:30 часа./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

Покажи резултатите

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...