Новини от Пловдив » Бизнес » Енергетика » Стоян Таслаков: Предупреждавахме за притеснителни моменти в договора с „Боташ“
Енергетика Мнения

Стоян Таслаков: Предупреждавахме за притеснителни моменти в договора с „Боташ“

Стоян Таслаков

В Народното събрание се разгледа договора между “Боташ” и “Булгартрансгаз”, като от трибуната, народният представител от “Възраждане” заяви, че от парламентарната група на третата по големина политическа сила, многократно са посочвали, че има притеснителни моменти в договорните отношения между двете компании.

“Ние многократно сме заявявали, че има проблем с този договор, но както обикновено, колегите от ПП-ДБ тичат след събитията и в случая след “Възраждане”. Сега, когато Европейската комисия разследва сделката, те изведнъж виждат, че има проблем. Защото те са едни копчета-изпълнители на Европейската комисия. Ако не се бяха ангажирали от Комисията, със сигурност нямаше да има никакъв проблем за тях.

Парадоксът е, че те казват за нас, че сме антиевропейци, но в същото време се оказва, че ние сме най-големите европейци и защитавайки българските интереси, защитаваме и европейските такива. Разликата между нас и вас е, че вие изпълнявате едни нареждания на Европа, а ние имаме партньори и когато господин Костадинов посещава Германия, Италия или която и да е друга конференция в Европа, след неговите речи, всички стават и ръкопляскат. Това е разликата между нас и вас”, заяви от Парламентарната трибуна, народният представител от “Възраждане” Стоян Таслаков.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...