майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Ботев » ПФК Ботев Пловдив зарадва за Коледа над 350 деца на Колежа (СНИМКИ)
БГ Футбол Ботев Важно Пловдив Пловдив Важно Спорт Спорт Важно Суматоха

ПФК Ботев Пловдив зарадва за Коледа над 350 деца на Колежа (СНИМКИ)

Снимка: ПФК Ботев Пловдив

В дните преди най-светлите празници в годината, Ботев, съвместно с „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“, организира специално коледно събитие на стадион „Христо Ботев“ за притежателите на клубни карти „Канарче“, съобщава клубният сайт.

Снимка: ПФК Ботев Пловдив

Точно в 11 ч. на централната трибуна на „Колежа“ над 350 малчугани, облечени в жълто и черно, се втурнаха към чакащите ги изненади, игри и среща с някои от любимците си.

Снимка: ПФК Ботев Пловдив

Футболистите на първия отбор – Лъчезар Балтанов, Николай Минков, Мартин Секулич, Дилан Мертенс и Антоан Конте, бяха специални гости на събитието. Към тях се включиха ветераните и легенди на клуба – Петър Зехтински, Марин Бакалов, Костадин Костадинов и Иван Кочев. Всички те раздаваха автографи, запечатаха усмивки в снимка и зарадваха голямата вълна от деца, които нямаха търпение да се докоснат до своите любимци.

Снимка: ПФК Ботев Пловдив

Освен среща с настоящи играчи и легенди на клуба, малчуганите украсиха и запалиха светлените на коледната елха, която точно в 12,30 ч. грейна на ет.2 на централната трибуна на Колежа. Всички деца получиха и специални подаръци.

 

Снимки: ПФК Ботев Пловдив

„Отправяме специални благодарности на своите партньори от „Дон Апети“ за вкусната пица за децата, както и на всички замесени в организацията на събитието! Бъдете здрави, щастливи и не спирайте да подкрепяте любимия си отбор! Само Ботев“, споделят от клуба.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

Покажи резултатите

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...