майонеза Kраси
Новини от Пловдив » България » Сачева: Не е обсъждано при ротацията Борисов да е премиер, а Пеевски да му е вице
България Важно Коментари Мнения Политика

Сачева: Не е обсъждано при ротацията Борисов да е премиер, а Пеевски да му е вице

Деница Сачева
Деница Сачева

Лоша практика е непрекъснато да девалвираме доверието на хората в институциите. Това заяви пред БНТ Деница Сачева от ГЕРБ.

„Ние имаме само един министър, Мария Габриел. Трябва да върнем разговора на тема политики“, изтъкна народният представител. Сачева критикува работата на правителството. „При ротацията ще се направи оценка на работата на всеки един министър. Политиката не е подчинена на една личност“, посочи още тя.

„Споразумението с ГЕРБ не включва запазване на министри, стана ясно от коментара й. Няма политическо решение при ротацията Бойко Борисов да е премиер, а Делян Пеевски вицепремиер. Подобни тези не сме обсъждали“, поясни Сачева. Всички членове на ГЕРБ обаче били категорични, че Бойко Борисов става за премиер, допълни тя.

„Нашата работа не е да се харесваме помежду си“, коментира Деница Сачева сглобката. Народната представителка е разочарована от трусовете в здравеопазването и настоя бързо да се излезе от калните терени на скандалите. „Тежестта на ДПС е толкова, колкото са техните депутати и участва във всички важни решения в НС“, коментира депутатът.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

Покажи резултатите

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...