Новини от Пловдив » Бизнес » Британска компания купи българската обазователна платформа Shkolo
Бизнес Образование

Британска компания купи българската обазователна платформа Shkolo

Джунипър Едюкейшън“ (Juniper Education), най-големият доставчик на образователен софтуер и услуги във Великобритания, обяви придобиването на Школо ООД (Shkolo) – образователната платформа за управление на училищните процеси, на която се доверяват над 1700 образователни институции в България, съобщи Мениджър. 

„Джунипър Едюкейшън“ работи с над 14 000 училища във Великобритания като предоставя интегрирани софтуерни решения за класната стая, администрацията, управление на човешките ресурси и ангажирането на родителите към образователния процес с помощта на технологии и експертиза в образованието. Софтуерът на Школо дава на директори и учители необходимите инструменти за ефективно управление на данни и оперативна организация на работата в една модерна образователна институция.

„Shkolo е особено значима част от всеобхватната гама софтуерни продукти на Juniper, като допълва водещите ни технологични решения, избор на над 50% от училищата във Великобритания. Присъединяването на Shkolo е уникална възможност за създаване на широка гама от услуги, насочени към образованието, които дават цялостно решение за управление на всички процеси в училище. Отдадеността на Школо към иновациите, в комбинация с предлагането на висококачествена техническа поддръжка, е в пълен унисон с нашата визия „Грижим се за Вас, за да може Вие да се грижите за децата ни“, каза Крис Скарт, главен изпълнителен директор на Juniper.

„Радваме се да се присъединим към Juniper. Нашата мисия да помогнем на учители и директори да прекарват повече време, фокусирани върху децата и по-малко върху администрацията пасва идеално на това, което Juniper предлага в Обединеното кралство. С допълнителните ресурси и експертиза на Juniper, ще подкрепим още повече директори, учители и ученици, които използват нашата иновативна платформа“, каза Любомир Ваньов, управител на Shkolo.

Саймън Хичкок, управляващ съдружник в Horizon Capital и инвеститор в Juniper Education, допълни: „Вълнуваме се от възможността да помогнем на Juniper да включи Shkolo в портфолиото си, като поддържа своя ангажимент към повишаване на образователните стандарти и предоставя на училищата несравним набор от иновативни решения“.

Клиентите на Shkolo в България ще продължат да получават поддръжката, отношението и иновациите, с които са свикнали и очакват от екипа. Настоящите клиенти на Juniper скоро ще научат повече за Shkolo и как ще бъде адаптирано към пазара във Великобритания, като интегрирано решение с водещите на пазара технологични решения за училища.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...