майонеза Kраси
Новини от Пловдив » България » НиЗки страсти: Гласът на Тагарев нарече български офицери „гов..яди“
България Важно Мнения Политика

НиЗки страсти: Гласът на Тагарев нарече български офицери „гов..яди“

Директорът на информационния център на Министерството на отбраната обиди със свое изказване във в. „Българска армия“, всички български военнослужещи, като изрази съмнение, че голяма част от тях са „внедрени руски агенти“.

„Така и сега – организираме се за  „борба с дезинформацията“, вместо да кажем, че това е информационна война и трябва да воюваме, както се воюва. Вместо това броим жертвите: всичките ни към 30% недостиг на хора в армията са, всъщност „убити и пленени“ на информационното бойно поле. Ами, колко живите в строя, са „тежко ранени“ на същото това информационно бойно поле и не сме сигурни, на българска страна ли са или на вражеска?“, се посочва в статията, като с тези думи се потвърждава и неведнъж лансираната теза на министъра на отбраната, чийто пръв съветник е и авторът на това изказване.

Още по-скандално е изказването му в социалните мрежи, по отношение на заслужили български офицери. В своя публикация в личния си профил във “Фейсбук”, Миленков използва вулгарен и откровено просташки език, като нарича висши военнослужещи с грозната квалификация „говнояди“, посочвайки конкретни имена.

„Възраждане“ остро критикува  Владимир Миленков, заради изказванията му, с които същият уронва честта на пагона на висши български офицери. Считаме такъв изказ за недопустим от лице, което получава заплатата си от Министерството на отбраната и заема поста директор на информационния център, в това Министерство.

Ще сезираме инспектората на Министерството на отбраната за изказванията на Владимир Миленков, с които той показва нагледно, че не е достоен да заема този пост. Искаме незабавната оставка, както на лицето Тагарев, така и на лицето Миленков, които с действията си, многократно показаха, че не са достойни за постовете, които заемат.

От „Възраждане“ искат незабавната оставка на Тагарев и съветника му Миленков.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...