майонеза Kраси
Новини от Пловдив » Важно » Тръмп: Байдън е най-корумпираният президент в историята
Важно Свят

Тръмп: Байдън е най-корумпираният президент в историята

Доналд Тръмп
Доналд Тръмп

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп заяви по време на речта си пред членове на Националната оръжейна асоциация НРА в Харисбърг, Пенсилвания, в събота, че настоящият държавен глава Джо Байдън е „най-лошият, най-некомпетентният и най-корумпираният президент в историята“ на САЩ. Това предаде „Фокс нюз“.

Тръмп подчерта, че ако той е начело на Белия дом, никога нямаше да се случат събития като войната в Украйна, нападението на „Хамас“ срещу Израел, интересът на Китай към Тайван и настоящата инфлация в САЩ. Освен това той заяви, че ако бъде преизбран, няма да има възможност да се случи Трета световна война.

„Когато бъда преизбран, всяка една атака на Байдън срещу собствениците и производителите на оръжия ще бъде прекратена още през първата ми седмица след връщането ми на поста“, обеща Тръмп.

Той също така потвърди ангажимента си за затваряне на границите и възстановяване на „правото на самозащита“ на американския народ.

В събота Тръмп изрази убеждението си, че ако на Джо Байдън няма да бъдат повдигнати обвинения за разкриване на класифицирани документи, то и на него не трябва да бъдат повдигани обвинения по същото обвинение.

„Ако на него /Байдън/ няма да му бъдат повдигнати обвинения, това си е тяхна работа. Но тогава и аз не трябва да бъда обвиняван… Това не е нищо повече от избирателно преследване на политическия опонент на Байдън: мен“, заяви Тръмп по време на речта си пред членове на НРА в Харисбърг, Пенсилвания, в събота.

Специалният прокурор Робърт Хър постанови, че срещу Байдън няма да бъдат повдигани обвинения, въпреки че „умишлено е задържал и разкрил класифицирани материали“. Хър обясни, че доказателствата не установяват „вината на Байдън извън разумно съмнение“ и подчерта неговата „слаба памет“./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...