Новини от Пловдив » България » България » Политика » Пловдивски депутат на форум на „Единна Русия“, громи неоколониализма
Пловдив Политика Свят

Пловдивски депутат на форум на „Единна Русия“, громи неоколониализма

Пловдивският депутат Ангел Георгиев заведе делегация на „Възраждане“ в Москва по покана на партия „Единна Русия“ и участва във Форум на поддръжниците на борбата с модерните практики на неоколониализма „За свободата на нациите“. На него участват представители от  44 държави от цял свят. Речи на Форума произнесоха Коста Стоянов и Ангел Георгиев, като в тях и двамата се застъпиха за правото на независимост на всички държави и осъдиха всички форми на колониализъм и неоколониализъм.

Припомняме, че преди две седмици делегация на „Възраждане“ беше в Унгария, където  посети унгарския парламент  по покана на третата по големина партия „Наша родина“. По време на посещението се реализира поредица от срещи по въпроси от общата европейска политика на двете партии.

Следващата седмица предстои посещение на представителна делегация на „Възраждане“ в Молдова по покана на партиите „Възраждане“  и „Молдовска социалистическа партия“.

В началото на март 2024 г. „Възраждане“ посреща делегация от Германския бундестаг включваща 7 депутати от „Алтернатива за Германия“, която ще присъства на официалните чествания по повод на националния празник Трети март. Успоредно с това младежката организация на „Възраждане“ организира  Международна младежка конференция „Ние сме младежите на Европа“ с участието на представители на политически партии от шест държави – Полоша, Унгария, САЩ, Италия, Германия, Чехия.

„Възраждане“ изгражда партньорски отношения в цял свят. Българската партия е разпознавана като партньор, който застава зад българския национален интерес и традиционни ценности, и гради мостове във външната политика вместо да ги разрушава.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...