Новини от Пловдив » Важно » Строят нов физкултурен салон в СУ „Христо Ботев“ в Съединение
Важно Регион Съединение

Строят нов физкултурен салон в СУ „Христо Ботев“ в Съединение

Община Съединение

Нов физкултурен салон с топла връзка ще бъде изграден към СУ „Христо Ботев“, гр. Съединение, съобщи кметът Георги Руменов. Обектът е заложен в Програмата за изграждане и основен ремонт на спортни площадки и физкултурни салони в държавните и общинските училища за периода 2024 – 2027 г.

Георги Руменов

Проектното предложение е на стойност 1 499 800 лева.


Новопроектираната сграда на спортен физкултурен салон и топла връзка (пристройка) е с площ 742,5 кв. м. и предвижда следните основни и спомагателни помещения: Топла връзка; Физкултурен салон за спортни занимания и културно-масови прояви; Помещение за преподаватели със съблекалня и санитарен възел; Съблекални за ученици; Санитарни възли с преддверие; Душови помещения; Санитарни възели с душ за хора в неравностойно положение; Складово помещение за съхранение на спортни уреди и инвентар; В Топлата връзка се затваря съществуващото външно стълбище на сградата, също така в това пространство се предвижда монтиране на вертикален платформен подемник за осигуряване на достъпна среда. Физкултурният салон за спортни занимания и културно-масови прояви е с площ от 570 м2, и осигурена светла функционална височина от 8,00 м в най- ниската си част и 10,22 м в най-високата. Габаритите на салона съответстват на видовете спорт, които ще се развиват, а именно – баскетбол, волейбол , игрище за футбол на малко поле.
В проектната разработка са въведени мерки, свързани с подобряване на достъпа на хора с увреждания, в съответствие с нормативните изискванията.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...