Новини от Пловдив » България » Трифонов: Не могат да разделят баницата
България Важно Политика

Трифонов: Не могат да разделят баницата

„Тези, които дойдоха на власт, защото са „промяна“, сега заедно с другите, които трябваше да бъдат променени, не могат да разделят властта“, написа във Фейсбук лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

„Тези, които дойдоха, за да изчегъртат другите, първоначално се събраха, а сега ще се избият пред очите ни, защото не могат да разделят държавата. Тези, които дойдоха на власт, защото са „промяна“, сега заедно с другите, които трябваше да бъдат променени, не могат да разделят властта. Все едно властта и държавата са баница, а те са гладни крадци“, пише Трифонов.

 

 

„Карат се как да разделят независимите регулаторни органи“, добавя Трифонов. Той коментира, че „те, като на една селска сергия, се опитват да си ги поделят между техните партии“. Нагъл политически пазарлък. Това е чиста политическа корупция, смята лидерът на ИТН. „Седя и чакам Мария Габриел. Какво ще каже в седем часа. Нещо като Мойсей, който ще донесе божиите заповеди“, пише Трифонов. „Но нека видим какво ще каже Мария Мойсей Габриел в седем часа. Дали ще каже, че късат тази гнусна сглобка, защото така е решил Бойко Борисов или ще продължат любовната игра, защото властта и облагите от нея са по-важни. Аз лично залагам на второто“, коментира той.

От 19:00 ч. вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел ще коментира всички актуални теми от вътрешнополитическия дневен ред на страната, съобщиха по-рано от пресцентъра на МВнР. Вчера ПП-ДБ предложиха на ГЕРБ-СДС меморандум за управление, в който е записано, че ако постигането на разбирателство се окаже невъзможно, страните се договарят заедно с изборите за Eвропейски парламент да се проведат и предсрочни парламентарни избори.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...