Новини от Пловдив » Мнения » Дачков: Западната пропаганда лъжеше за Асад, лъже за Путин и подкрепя масовия убиец Нетаняху
Войната в Украйна Мнения Свят

Дачков: Западната пропаганда лъжеше за Асад, лъже за Путин и подкрепя масовия убиец Нетаняху

Явор Дачков
Явор Дачков

Явор Дачков: Западната пропаганда лъжеше за Сирия и Асад, лъжеше и лъже за Русия и Путин и подкрепя масовия убиец Нетаняху. Толкова за морала на глобалните умни и красиви днешни фарисеи. Това е убийствен доклад, изобличение на техните лъжи. Впрочем още през 2014 г. Сиймур Хърш направи разследване (което преведохме в „Гласове“, а линк към него има в тази статия) за химическите оръжия в Сирия, чиито резултати бяха, че Ислямска Държава, подкрепена от ЦРУ и Ердоган използва химическото оръжие, приписано от САЩ на законния сирийски президент Асад, с цел да го свали от власт. Това даде повод на САЩ да нахлуят в Сирия и да окупират незаконно и до днес огромна част от нейната територия, която е богата на петролни залежи, вода и жито.

Десет години пишем и говорим по тази тема и се опитваме да свидетелстваме за истината. Тук е мястото да кажа имената на Ирини Зикидис и Дахер Дахер, които се държаха като истински журналисти, въпреки, че и двамата имат съвсем различна работа, а благодарение на тях истината за американските безобразия в Сирия можеше да се чуе и в България. А имаше огромна нужда, защото официозните журналисти лъжеха безобразно, както лъжат днес за Русия и Газа. Благодаря на Ирини и Дахер, защото техните постове изиграха голяма роля за вниманието ми към тази тема.

Представете си какво щеше да е, ако официалната журналистика си беше на мястото. Всъщност най-големите трагедии в последните десетилетия се дължат на измамата, която подмени четвъртата власт и я превърна в пропагандна маша и развлекателна индустрия в полза на политическия интерес.

Новината, която пускаме тук трябваше да излезе преди 10 години. И това би спасило една страна от разруха и стотици хиляди човешки животи. Същото се отнася за Русия и Украйна, защото, ако преди 10 години журналистите си бяха на мястото, днес нямаше да има война. Колкото до престъпното западно затваряне на очите за отвратителните престъпления на Израел в Газа, които добиват размерите на геноцид, боя се, че десет години ще са твърде дълъг срок за отрезвяване и проглеждане. Там катастрофата може да добие библейски размери. Ето и новината:
Четвъртият доклад на Екипа за разследвания и идентификация (ЕРИ) на Организацията за забрана на химическите оръжия заключава, че има разумни доводи да се смята, че звена на Ислямска държава в Ирак и Леванта (ИДИЛ) са извършителите на нападенията с химически оръжия на 1 септември 2015 г. в Мареа, Сирия. Обстойното разследване на ЕРИ беше проведено в периода от януари 2023 г. до февруари 2024 година.

 

Линк към разкритията ТУК

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...