Новини от Пловдив » Важно » Имаме 20 дни да спасим Коцето от Коматево в борбата му за живот
Важно Здраве Мнения

Имаме 20 дни да спасим Коцето от Коматево в борбата му за живот

От името на семейството на Костадин Бозуков – Мария Бозукова (майка) и Пламена Сураева (леля), се свързваме с Вас, за да споделим за борбата му с рядко онкологично заболяване – сарком на Юинг. Битката му за живот продължава вече няколко месеца, а след проведени 4 курса химиотерапии, 10 лъчетерапии и няколко физиотерапии екипът, който го лекува в Турция, назначава спешна операция за премахване на остатъците от метастази, които се намират в белия дроб и гръбначния стълб. Операцията е необходима, за да продължи успешно лечението на Костадин, но сумата от 235 000 евро за нейното провеждане е непосилна за семейството му. Майката работи в детска градина, а бащата – в общинско предприятие. Предвид краткия срок (15.03.2024 г.), в който трябва да се съберат средствата, отчаяно търсим помощ.

Това пишат до редакционната поща на ПловдивПрес от Сдружението на жените мотористки. Публикуваме писмото с надеждата да помогнем на младия мъж Костадин Бозуков от Коматево да се пребори за живота си.

Обръщаме се към Вас – медиите, четвъртата власт в страната, която има силата да променя обществени нагласи и настроения, да информира широката общественост за доброто и злото и да служи като допълнителен регулатор за нашите деяния, имаме надеждата да обединим усилията си за каузата „Да дарим живот на Коце“, като разпространим неговия зов за помощ за живот и му дадем възможност да го изживее пълноценно.

Костадин е само на 20 години, а малко след навършването им го диагностицират с рядката и агресивна болест. За досегашното лечение помощ и подкрепа за семейството бяха оказвани от различни сдружения, фондации, футболни и мотоклубове, музикални групи и обикновени граждани. След потвърждението за операция и последното писмено уведомление от болничното заведение ACIBADEM MASLAK HOSPITAL, което гласи, че е необходима спешна операция за успешното продължаване на лечението му, благотворителните концерти, базари и инициативи вече не са достатъчни, за да бъдат събрани средствата в определения срок.

Искрено се надяваме да срещнем съчувствие и съпричастност от Ваша страна. Молим да подкрепите каузата „Дари диагноза живот“, като популяризирате историята на Костадин чрез Вашите медийни канали и дадете възможност на повече граждани да му помогнат. Всеки заслужава здраве, а ние като представители на това общество имаме нашия дълг да я даряваме. Битките за живот са трудни и непредвидими и никой не е застрахован от това, че на утрешния ден няма да сме ние тези, които ще имат нужда от подкрепа! Затова молбата ни е заедно да се обединим около доброто и да позволим на Костадин да живее!

За допълнителна информация може да посетите facebook страницата „Заедно за Коце в борбата му с рака“: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555260697875

Вашите читатели могат да подкрепят Костадин Бозуков по следните начини:

1. Чрез фондация Pavel Andreev.BG с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut или по IBAN сметка: https://pavelandreev.bg/campaign/pomognete-kostadin-se-bori-s-ryad%D0%B0k-agresiven-rak?fbclid=IwAR0LxQ8QHDCRnp-9UN1vYgpHEVw-m5aO6VRkD0o8IaZL8aIGcwu_e3u1E_U; Банка: Алианц Банк България, IBAN: BG70BUIN95611000708188, BIC: BUINBGSF Получател: Фондация Павел Андреев, Основание: Дарение за Костадин Стефанов Бозуков

2. Лична банкова сметка – Централна Кооперативна Банка, IBAN: BG68CECB97901033096101, Титуляр: Мария Бозукова

3. Revolut 0884449327, Титуляр: Пламена Сураева

Благодарим предварително за добрината!

С уважение: Близките на семейството

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...