Новини от Пловдив » Мнения » Крушарски след поражението от Хебър: Феновете се заканват? Да извадят пари и да управляват
БГ Футбол Локо Мнения Спорт

Крушарски след поражението от Хебър: Феновете се заканват? Да извадят пари и да управляват

Христо Крушарски
Христо Крушарски Снимка: Plovdiv-Press

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски прие видимо спокойно загубата от Хебър с 1:2 и даде няколко препоръки към привържениците на черно-белите.

„Просто трябва да си извадим поуките от този мач и да се променяме. Клубът си има политика. Аз много пъти съм казал, че само пари да се вадят не става, трябва и да се изкарват. Като не иска Динко Хоркаш да подпише нов договор, да седи на пейката и да си изкара прехраната на друго място“, заяви Христо Крушарски на излизане от стадиона.

„Аз съм имал и по-тежки обиди. Какво, като се заканват феновете? Да извадят пари и да управляват, щом искат. Който дава парите, той управлява. Това трябва да стане ясно. В България докато не си седнем на задника и всеки да си върши работата, няма какво да стане. Тези обиди съм ги слушал, слушал, 4 години. А после какво беше – после ми се радваха. Сега пак почват“, допълни още бизнесменът.

„Имаше разговори с Александър Томаш за нов договор, които не стигаха до мен. Сега се разбрахме, като мине този мач – сядаме и преговаряме. Аз не съм привърженик на честите смени – те водят до кофти резултати. Томаш като треньор ще остане. Въпросът е да се договорим за финансовата част, защото аз печатница за пари нямам. Колкото имам, толкова давам. Колкото до целта за Европа – тя си остава. Вие да не мислите, че другите отбори ще са по-добре от нас. Има още доста мачове. Ще си изчакаме времето и ще видите, че това, което сме си набелязали като цел, ще го изпълним“, завърши собственикът на Локомотив Пловдив.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...