Новини от Пловдив » Важно » Случайници от тефтерчето на Петков искат властта за години напред
България Важно Избори 2023 Мнения Политика ФБстатус

Случайници от тефтерчето на Петков искат властта за години напред

Кристиян Шкварек Кадър: Личен ФБ

Назаем от Кристиян Шкварек, ФБ

Преди дни бившата ПР-ка на Продължаваме Промяната Диана Дамянова каза в ефир, че кадрите на ПП са просто всички хора от тефтерчето с телефони на Кирил Петков, предимно ученици от „Харвардските курсове“, на които той звънна през есента на 2021-ва, когато трябваше спешно да се попълват листите на новоизлюпената партия. Пълни случайници в политиката, предимно секретарки и служители от офисите по Тех и Бизнес парка, водени за носа от триото „честни бизнесмени“ Петков, Василев и Лорер.

Днес ПП предложиха меморандум, с който ЦЯЛАТА власт в страната – особено в регулаторите, да бъде делната 50 на 50. Става въпрос за колосално преразпределяне на власт и контрол в държавата ни за години напред.

Партия еднодневка, съставена от случайници, появили се в политиката преди 2 години, и които няма да ги има след още 2, ще овладее половината власт в институциите и администрацията на страната ни за години напред.

Без значение, че имат едва 36 депутати, че се сриват електорално, след като си плюха на абсолютно всички обещания и заявки и съвсем скоро никой няма да гласува за тях – назначенията им в регулаторите ще стоят още половин десетилетие, в някои случаи и повече. И ще се отблагодаряват на доказано честните и прозрачни Василев, Лорер, Петков…
Искам ясно да си дадем сметка каква беля направиха всички, които се качиха на влака за глупаци, наречен „Продължаваме Промяната“ преди две години. Влак, каран от трима доказани измамници, който докара 10 вагона случайници от „Харвардските курсове“ до върховете на държавата, от които случайници, скоро облечени във власт по всичи регулатори и институции, няма да имаме демократичен инструмент да се отървем за десетилетие напред.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...