Новини от Пловдив » Пловдив » Главните прокурори на България и Турция се срещнаха с шефовете на държавното обвинение в Пловдив
Пловдив Съд и Прокуратура

Главните прокурори на България и Турция се срещнаха с шефовете на държавното обвинение в Пловдив

Снимка: Апелативна прокуратура - Пловдив

Главните прокурори на България и Турция Борислав Сарафов и Бекир Шахин, посетиха Пловдив и се срещнаха с ръководствотата на Апелативна, Окръжна и Районна прокуратури тук.

Визитата е част от работно посещение на делегация от  прокурори от Върховния апелативен съд на Република Турция в рамките на международен семинар за противодействие и неутрализиране на терористични престъпления, който се провежда у нас.

В срещата с представители на турската делегация участваха Мария Павлова, заместник- главен прокурор на Република България, апелативният прокурор Тодор Деянов, окръжният прокурор Ваня Христева, заместниците й Галин Гавраилов, Галина Андреева – Минчева и Анна Викова, районният прокурор Петър Петров, ст. комисар Георги Чергов – директор на ОДМВР-Пловдив, Гергана Мутафова, член на Висшия прокурорски съвет.

Пловдивските магистрати представиха структурата и работата на трите прокуратури, а Гергана Мутафова разказа за функционирането на Висшия прокурорски съвет и последните промени в Конституцията на Република България.

И.ф. главен прокурор Борислав Сарафов изтъкна пред колегите си от Турция добрата работа и организация на пловдивската прокуратура по всички видове дела.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...