Новини от Пловдив » България » Министър Динкова мълчи като комунист на разпит за среща с Борисов за оставането й на поста
България Важно Медии Политика Туризъм

Министър Динкова мълчи като комунист на разпит за среща с Борисов за оставането й на поста

Колаж: TravelNews

Министърът на туризма Зарица Динкова не отговори днес пред медии дали се е срещала с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщаи TravelNews. На въпрос дали са имали среща и за какво са говорили, тя обясни, че постоянно се вижда с депутати. „Питайте Бойко Борисов“, коментира единствено Динкова. По този начин тя не отрече категорично, че са се виждали.

От една седмица депутати от управляващата сглобка и представители на туристическите браншови организации твърдят, че Динкова е търсила подкрепа при Бойко Борисов за оставането на поста и след ротацията. Тя била заведена при него от изпълнителния директор на „Албена“ АД Красимир Станев.

Самият Бойко Борисов не отговори на запитването на TravelNews. Красимир Станев нито потвърди, нито отрече за срещата. „Не е ваша работа. Не си пъхайте носа, където не ви е работата“, каза Станев. Според него Зарица Динкова е най-добрият министър на туризма досега.

Станев се хвърли да хвали министър Динкова пред различни медии през последните две седмици след като браншови организации излязоха със становища, че искат нейната смяна при ротацията. В някои от интервютата самият той споменава, че има зелена светлина за решаването на проблема за издаването на български визи за турските туристи. „Имаме зелена светлина за още по-цялостно решаване на проблема от г-н Бойко Борисов и г-жа Мария Габриел“, обяснява Станев.

От друга страна Зарица Динкова също постоянно се хвали, че работи добре с вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел. Двете имали добри отношения и контакти, като се познавали още от Брюксел, където Динкова е била сътрудник на евродепутата от ДБ Радан Кънев.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...