Новини от Пловдив » Важно » УМБАЛ “Свети Георги” с две награди в национален конкурс за безопасност и здраве
Важно Градът Здраве Пловдив

УМБАЛ “Свети Георги” с две награди в национален конкурс за безопасност и здраве

Две отличия от конкурса „Годишни национални награди по безопасност и здраве при работа“ получи УМБАЛ “Свети Георги” ЕАД – Пловдив. Церемонията се проведе за 14-та поредна година в София с участието на предприятия от цялата страна получили също заслуги за техните усилия за подобряването на условията на труд.

Университетската болница спечели голямата награда в категория „Големи предприятия с над 250 заети лица“, както и в категория „Предприятие инвестирало най-много средства за подобряване на безопасни и здравословни условия на труд“.

През последните години най-голямата болница в страната реализира множество проекти свързани с подобряване на условията на работа и организиране на голяма част от материално-техническата база.

Наградата бе приета от инж. Стефан Калфов, инспектор „Здраве и безопасност при работа“ към лечебното заведение. „За нас получаването на тази престижна награда е не само повод за гордост, но и потвърждение на нашата постоянна ангажираност към безопасността и здравето на нашите служители. В УМБАЛ „Свети Георги“ вярваме, че най-важният ресурс, с който разполагаме, са хората – нашите лекари, медицински сестри, административен персонал и всички, които се грижат за благополучието на нашите пациенти“, каза инж. Калфов при награждаването.

Организатор на надпреварата е фондация „Център за безопасност и здраве при работа“ с подкрепа на Изпълнителна агенция „Главна инспекция по труда“ при Министерство на труда и социалната политика. Церемонията се състоя в зала „Марица“ на конферентен център „Тракия“, в присъствието на представители на държавните институции, работодателските синдикати и съсловни организации. Специален гост бе д-р Иванка Шалапатова, министър на труда и социалната политика.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...