Новини от Пловдив » България » Заплаха към майка: Ще нарежа детето ти и ще го сложа в буркани!
България Важно Крими Регион Хасково

Заплаха към майка: Ще нарежа детето ти и ще го сложа в буркани!

Ясмин Кирилова е подложена на тормоз от месеци Кадър: NOVA

Инфлуенсърка е заплашвана и тормозена денонощно от жена, освидетелствана с психично заболяване. „Ще нарежа детето ти и ще го сложа в буркани“, това беше една от заплахите, които Ясмин Кирилова получава, предаде NOVA.

„Не съм спирала да получавам заплахи. Дори след репортажа преди три месеца нещата станаха в пъти по-зле, защото жената видя, че й се разминава безнаказано. В социалните си мрежи споделя, че няма какво да й направи полицията. Вече използва бомбени и джихадистки заплахи. Тя тормози и много други хора освен мен, казва, че ще убие и много други деца. Тормози и един мъж. Нямам никаква представа какво точно е провокирало това поведение. Тя се представя под името Нур Фатих и твърди, че е от Сирия. Вече мога да я различа на улицата“, обясни инфлуенсърката.

По думите й редовно въпросната жена я заплашва, че ще дойде до Димитровград, където живее. „Когато се оплаках полицаят се държеше нагло, питаше ме дали нямам ментални проблеми, че го занимавам с глупости. Посъветва ме да си сменя номера и акаунтите в социалните мрежи. Последното, с което ме заплаши е, че ще дойде да застреля детето ми на рождения му ден. Не мога да си позволя да си наема охрана, колкото и да ми се иска. Вечер си пускам самолетен режим, защото не спира да звъни, а когато вдигна, започва да крещи. Експертизата по делото заключи, че е опасна за околните. Единственият вариант е да влезе в клиника“, споделя Ясмин.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Да се премести ли Альоша от Хълма на освободителите?

  • Не, Альоша е паметник на загиналите войни във Втората световна война 55%
  • Да, паметникът е тотем на една окупационна армия 24%
  • Това е палиативен проблем, Пловдив има много по-важни проблеми за решаване 13%
  • Въпросът трябва да се постави на широко обсъждане и референдум 8%
  • Не ме интересува 1%

Начална дата: 25.01.2024 @ 18:33 | Крайна дата: 26.02.2024 @ 8:29

Зареждане ... Зареждане ...