Новини от Пловдив » Важно » 16 г. решетки за Стоил Терзиев, убил от бой баща си в Неделево
Важно Крими Пловдив Пловдив Важно Регион Съд и Прокуратура Съединение

16 г. решетки за Стоил Терзиев, убил от бой баща си в Неделево

Снимка: "Пловдив Прес", архив

16 г. затвор при първоначален строг режим на Стоил Терзиев, пребил до смърт 64-годишния си баща Антон в с. Неделино, отсъдиха пловдивските окръжни магистрати.

Двамата живеели в къща в с. Неделево, община Съединение. Между тях възниквали спорове след употреба на алкохол. Скандалите понякога прераствали във физическа саморазправа, но без да се стига до наранявания.

На 16 март 2022 г. Стоил и Антон отново седнали в къщата да се почерпят с алкохол и по-късно вечерта бащата легнал да спи. Синът останал на масата. По-възрастният мъж се събудил в ранните часове на 17 март и казал, че ще излезе навън.

Синът го предупредил да не ходи никъде. Баща му отвърнал, че ще прави, каквото поиска. Стоил се ядосал и го блъснал, при което Антон загубил равновесие, хванал се за якето на сина си и скъсал единия джоб. Синът се ядосал започнал да му нанася удари по цялото тяло, което се случило в дома и на двора на къщата.

От свидетел на случващото се бил подаден сигнал на тел. 112. На място пристигнали медицински и полицейски екипи. Въпреки оказаната лекарска помощ, на 18 март бащата починал от нараняванията си.

Присъдата на 42-годишния мъж не е окончателна. Тя подлежи на протест и обжалване в 15-дневен срок пред Апелативен съд – Пловдив.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...