Новини от Пловдив » Важно » С благотворителна акция над 150 рокери откриха мотосезон 2024 в Смолян
Важно Общество Регион Смолян Суматоха

С благотворителна акция над 150 рокери откриха мотосезон 2024 в Смолян

Снимка: БНТ

Повече от 150 рокери се събраха днес в центъра на Смолян за старта на мотосезон 2024. Рев на машини и свистене на гуми огласиха пространството, предава БНТ.

Традиционният събор в началото на сезона се организира от местния мотоклуб Smolyan Riders. Запалените по адреналина и бензина в кръвта отново имаха и благотворителна акция. Този път тя беше за 9-годишния Виктор Иванов от Златоград. Детето страда от ДЦП и има нужда от постоянна рехабилитация.

За да се провежда тя в медицински център в Кавала, семейството се нуждае от средства в размер на 23 000 евро. От Smolyan Riders се присъединиха към кампанията с поставянето на дарителска кутия.

„През 2019-та г. отново помогнахме на семейството на момченцето. Тогава то се нуждаеше от операция, за която събирахме средства. Сега отново се отзоваваме благотворително“, каза Димитър Макаков – председател на мотоклуба.

От клуба призоваха още за толерантност на пътя от страна на всички шофьори.

Откриването на сезона продължи с мотошествие, което премина по основния булевард „България“, през целия град и завърши при езерото „Рибката“.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

InchevBorislav
PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...