Новини от Пловдив » Важно » Убиха дете, още две тежко ранени след стрелба в Чикаго
Важно Инциденти Крими Свят

Убиха дете, още две тежко ранени след стрелба в Чикаго

7-годишно момиче почина след като бе простреляно в главата, докато две други деца са тежко ранени след стрелба в Чикаго, съобщи „Ройтерс“.

Полицията е реагирала на сигнал за стрелба около 21 ч. и е оказала бърза помощ на жертвите, сред които имаше и възрастни между 19 и 40 години. Две момчета на 1 и 7 години са били простреляни по няколко пъти и са в критично състояние, каза Джером.

Жертвите, които стояха навън на семейно събиране по време на стрелбата, бяха транспортирани до болници в района от пожарната служба в Чикаго.

Разследването все още е в предварителни етапи, но разказите на свидетели описват двама възможни стрелци, казват от полицията.

„Това не беше случаен акт на насилие. Вероятно е свързано с банда“, каза зам.-началникът на полицията в града Дон Джером. „Независимо от мотивите за този инцидент, три невинни деца бяха ударени тази нощ и едно от тях трагично почина от раните си. Действията на нарушителите, не се заблуждавайте, са ужасяващи и недопустими в нашия град“, допълни той.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

InchevBorislav
PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...