Новини от Пловдив » Градът » Опасно! Деца се катерят на строителен кран в Пловдив СНИМКИ
Градът Кадър на деня Общество Пловдив Район Западен

Опасно! Деца се катерят на строителен кран в Пловдив СНИМКИ

Деца се катерят на върха на кран, който стърчи от изоставения строеж на комплекс „Слънчогледите“ в пловдивския квартал „Прослав“, алармира Мартин Миронов.

„Отново деца, качили се на крана на изоставения комплекс „Слънчогледи“, и това е почти всеки ден. От 112 и РПУ изобщо не се трогват. Мисля, че е крайно време да се вземат някакви мерки за този комплекс преди да стане инцидент, съобщи пловдивчанинът във Фейсбук групата „Забелязано в Прослав“. Той публикува и две снимки, на които се вижда как дете се е качило на върха на строителната машина.

„Абсолютно безумие, което явно се толерира щом не се взимат мерки! Колкото и да се подава информация, отговор и решение, което да гарантира безопасността на гражданите и най -вече на децата – липсват!“, възмущава се  мъж.

„Години наред деца се „забавляват“ хвърляйки камъни и трошейки стъкла. Качват се на покрива, пускат силно музика и си правят дискотека … Вървят по външната част на парапетите, хвърлят гуми от покрива … и това е всеки божи ден. Същите тези хубостници счупиха пейките пред първи блок .. Та да питам … наистина ли смятате ,че кмета на района е виновен?“, пише жена.

В коментарите по-долу се вижда отговорът и на „Район Западен – Община Пловдив“. „Бяхме сигнализирани преди няколко дни за този проблем. За съжаление строежът е без инвеститор към момента и ще отнеме време, за да намерим отговорните за него собственици. Ще обърнем внимание на полицията да се отзовава на сигналите. Призоваваме родителите да предупредят децата за опасността да влизат в този имот“, пишат от районната администрация./ПловдивПрес

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...