Новини от Пловдив » Важно » Костадин Димитров и Иван Стоянов – гости на връчването на дипломите на 300 абсолвенти от Биологическия факултет в ПУ
Важно Градът Образование Общество Пловдив

Костадин Димитров и Иван Стоянов – гости на връчването на дипломите на 300 абсолвенти от Биологическия факултет в ПУ

Костадин Димитров

Кметът на Пловдив Костадин Димитров и заместник-кметът по екология и здравеопазване Иван Стоянов присъстваха на церемонията по връчването на дипломите на завършилите през 2023-та година бакалаври и магистри в Биологическия факултет на Пловдивския университет.

300 абсолвенти получиха тържествено своите дипломи в препълнената Спортна зала на ПУ „Паисий Хилендарски“ на бул. „България” в Пловдив.

„В това висше учебно заведение съм завършил специалността „Математика и информатика” и знам, че вървейки по житейския път, получените знанията и придобитите способности са много важни. Но още по-важни са приятелствата от студентските години, които остават за цял живот”, приветства кметът на Пловдив Костадин Димитров и пожела на добър час на абсолвентите.


Заместник-кметът Иван Стоянов, който е възпитаник на Биологическия факултет на ПУ „Паисий Хилендарски”, също поздрави присъстващите.

„Много съм щастлив, защото съм си вкъщи. Мога да Ви уверя, че решението ви да зъвършите Биологическия факултет на Пловдивския университет е правилното решение. В наше лице имате приятели и партньори”, сподели Иван Стоянов.
„Едва ли има нещо по-мотивиращо от това да видите колега да е успял по такъв добър начин и да използва за доброто на хората своето образование”, заяви деканът на факултета професор д-р Велизар Гочев.
Приветствие поднесе заместник-ректорът професор Стоянов, а абсолвентите положиха Галилеевата клетва и обещаха да използват научните си познания единствено за добро и за напредък./ПловдивПрес

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

Покажи резултатите

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...