Новини от Пловдив » България » Съдът не пусна от ареста жената на удушения Пейо Пеев
България Важно Крими Сцена

Съдът не пусна от ареста жената на удушения Пейо Пеев

Габриела Славова остава в ареста, като обвиняема за убийството на Пейо Пеев. По-рано тя е поискала промяна на мярката за неотклонение в по-лека, като днес по собствено желание не е присъствала в съдебната зала. Това посочват от NOVA.

Тримата й адвокати са изложили различни причини, заради които Габриела Славова да бъде преместена под домашен арест. Прокуратурата е отхвърлила всички аргументи, а искането за промяна на мярката за неотклонение се смята за неоснователно.

Съдът счита, че има достатъчно доказателства, че Славова е извършила престъплението. Съществува също опасност обвиняемата да опита да се укрие.

Видеотехническа експертиза на охранителните камери показва, че в автомобила, където е открито тялото на Пеев, е имало борба и душене. Чрез експертизата обаче не може да се установи самоличността на участниците.

Припомняме, на 30 януари Софийският районен съд реши Красимира Трифонова и Габриела Славова да останат за постоянно в ареста за убийството на Пейо Пеев на 18 януари.

На първа инстанция Габриела Славова беше пусната под домашен арест под предлог, че трябва да се грижи за децата си. Впоследствие е установено, че те са при родителите на Пейо Пеев.

Още по темата:

Зловещото видео (18+), което показва убийството на Пейо Пеев, публикувано от Биволь

Съдът върна в килията и жената на удушения Пейо Пеев

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

InchevBorislav
PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...