Новини от Пловдив » Важно » Социалистите в Пловдив с подкрепа за възрастните хора в кампанията на БСП „Солидарен Великден”
Важно Градът Избори 2024 Пловдив Пловдив Важно Политика

Социалистите в Пловдив с подкрепа за възрастните хора в кампанията на БСП „Солидарен Великден”

Социалистите в Пловдив подкрепиха на празника възрастни хора като дариха козунаци и пакети с хранителни продукти от първа необходимост. Иван Петков, Анастас Ангелов, Пламен Назъров и координаторът на Младежкото обединение в града на тепетата Стефан Георгиев се включиха заедно с още млади хора, социалисти, симпатизанти и съмишленици в кампанията, която БСП превърна в традиция.

На празника днес социалистите бяха в един от големите райони на Пловдив – „Кючук Париж”, инициативата им продължава и в следващите няколко празнични дни.

БСП провежда за пета поредна година кампанията си „Солидарен Великден“, доказвайки, че последователно работи в подкрепа на хората, както с конкретни политики и законодателни мерки, така и с дарителски инициативи в цялата страна.

„Солидарен Великден” стартира по инициатива на лидера на партията Корнелия Нинова и подпомага възрастните и хората в неравностойно положение. Даряваните хранителни продукти са български, целта е да се подпомогнат както нуждаещи се семейства за великденските празници, така и родното производство и малките български фирми.

И тази година кампанията се провежда в цялата страна, като вече пакети са раздадени на хиляди души в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Казанлък, Велико Търново, Лясковец, Пазарджик,

Хасково, Ямбол, Сливен, Нови Пазар, Разград, Първомай, Гоце Делчев, Перник и много други български градове и малки населени места.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...