Новини от Пловдив » Градът » Митко от Цалапица бил жив, докато го заравяли. Единият близнак се провалил на детектор на лъжата
Градът Пловдив Регион Съд и Прокуратура

Митко от Цалапица бил жив, докато го заравяли. Единият близнак се провалил на детектор на лъжата

Димитър Малинов от Цалапица е бил жив, докато са го заравяли. Това каза в съдебна зала Владимир Вълов от Института по психология на МВР.

Той коментира също, че единият от близнаците, които са подсъдими за укривателство – Борислав Динков, е бил подложен на детектор на лъжата и на въпроса удрял ли е Митко се е провалил.

„Значимият въпрос беше: Ти удря ли Малинката на 20 юли 2024 г.? Той така го наричаше. Борислав каза, че с пръст не е докосвал Малинката. Резултатът от теста беше лъжа“, заяви Вълов.

И днес в съдебна зала основният обвиняем за убийството Рангел Бизюрев твърди, че само той е удрял Митко Малинов, но резултатите от детектора сочат друго.

Борислав е казал, че не е докосвал жертвата, но по време на разпити е сменил версията си и е казал, че докато чакали брат му Валентин да донесе кирки и лопати, решили да свалят трупа от багажника на колата.

Докато извършвали това, Рангел и Борислав чули Митко да изхърква. Ударили го няколко пъти по лицето, за да се събуди, но Митко останал в безсъзнание.

Друг свидетел, който се яви в съда, е познат на момчетата. Той разказва, че вечерта след убийството Борислав му се е обадил и го извикал да изпушат по една цигара на центъра.

Там Борислав му разказал, че са заровили Митко. Момчето си мълчало и не се обадило в полицията, защото много се страхувало от близнаците.

Днес за първи път Рангел Бизюрев даде показания в съда като свидетел по делото за укривателство на братята Динкови. Той разказа ужасяващи подробности за смъртта на момчето./ПловдивПрес

Оше новини по темата

Убийството в Цалапица: Бизюрев и Митко се сдърпали в мрежата и си уговорили среща

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...