Новини от Пловдив » България » Цвета Караянчева в Калояново: Да гласуваме с номер 22, за да сложим край на експериментите
България Важно Избори 2024 Калояново Политика Регион

Цвета Караянчева в Калояново: Да гласуваме с номер 22, за да сложим край на експериментите

„Всички бяхме свидетели как се управляваше през последните три години. С лъжи, неспазени обещания, фалшификати, манипулации. На тези експерименти трябва да се сложи край! Затова ни трябва убедителна победа с номер 22“.
Това каза Цвета Караянчева, водач на листата на ГЕРБ-СДС за 17 МИР Пловдив област на среща с жители на община Калояново. На нея присъстваха и председателят на СДС Румен Христов, зам.-председателят на СДС д-р Емил Кабаиванов, областният координатор на ГЕРБ Георги Мараджиев и кандидатите за народни представители Йордан Кръстанов, Живко Здравков, Ваня Лазарова, Енислав Велков и кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ-СДС Илия Лазаров.


За три години управление правителството на ПП-ДБ не е успяло да разреши нито един наболял проблем на местните хора, например окаяното състояние на моста на главния път Пловдив-Хисаря. Съоръжението е поставено по времето на Втората световна война и вече е амортизирано и опасно.
Движението по него е изключително интензивно, а през почивните дни трафикът е двойно по-голям заради туристите, които отиват към Хисаря и Старосел. Мостът и пътят са част от републиканската пътна мрежа. Оказва се, че правителството на ПП-ДБ е обещало да го поправи, но не е осигурило пари.


„Бяха направени доста компромиси от наша страна, но се видя, че ПП-ДБ нямат управленски капацитет. Време е да направим разумен избор, с който да дадем властта на хората, които могат да решат кризите, да носят отговорност и да поведат страната ни по пътя на стабилността“, заяви лидерът на СДС Румен Христов.


Областният координатор Георги Мараджиев допълни, че компромисите си имат граници и най-важното след тези избори е България да има редовно правителство с ясна политическа подкрепа, което може да овладее хаоса.
Цвета Караянчева изтъкна, че за да няма повече неспазени обещания трябва ГЕРБ-СДС да извоюва победа на 9 юни, но убедителна. Тя уточни, че само така ще може да се върне нормалността в политиката.
В края на срещата представителите на ГЕРБ-СДС призоваха множеството да гласува осъзнато и да избере номер 22 за стабилна България в сигурна Европа.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...