Новини от Пловдив » Важно » С вкусни традиционни за региона мекици посрещнаха Цвета Караянчева на пазара в Баня, Карловско
Важно Избори 2024 Карлово Политика Регион

С вкусни традиционни за региона мекици посрещнаха Цвета Караянчева на пазара в Баня, Карловско

„Опитайте от нашите зеленчуци, все още успяваме да се справим, но е много трудно, забравени сме от държавата, която нехае за малките земеделски стопани, а ние с това издържаме семейство си“. С тези думи производители на земеделска продукция се обърнаха към водача на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Цвета Караянчева.

Тя обиколи пазара в Баня, Карловско, опита от пресните продукти и поговори очи в очи с
производителите и пазаруващите.

Придружаваха я кметът на Карлово и зам.-председател на СДС д-р Емил Караиванов,  кандидатите за народни представители Йордан Кръстанов, Доньо Тодоров, Ваня Лазарова и Енислав Велков, областния координатор Георги Мараджиев, кметът на Баня Стамен Гешев, общинският ръководител на ГЕРБ-Карлово Данка Люртова.

Представителите на ГЕРБ-СДС имаха възможност да чуят тревогите на хората, освен на пазара, и в пенсионерския клуб в града, където ги посрещнаха с вкусни мекици.

„Всички политици се сещат за нас само по избори, надяваме се, че вие няма да сте от тях. Получаваме най-ниските пенсии в Европа заради неразумните действия от страна на НОИ, на правителство, на управляващи, на всички, които ходят по жълтите павета. Време е тази ситуация да се промени, за да имаме достойни старини“, оплакаха се пенсионерите.

„Искаме реформи, но не можем да ги направим. Защото дадохме възможност на други, които нямат опит и знания, а искат само да назначат някакви хора някъде. Затова през тези 3 години, в които ГЕРБ не управлява виждаме как институциите в държавата не работят в полза на хората, коментира Караянчева.

По думите й няма движение по европейските проекти, забавени са плащанията към земеделските производители и бизнеса, защото хората от Промяната нямат компетентности и опит. „Земеделието е движеща сила в региона на Пловдив област и усилията на новото правителство, да се надяваме, че то ще е на ГЕРБ трябва да са насочени към това да се подкрепя развитието и на малките, и средни производители“, допълни още тя.

„Само политици с опит и чувство за отговорност могат да ни изведат от ситуацията, в която е страната ни. Животът от три година е спрял, няма реализирани проекти, няма финансиране за ключови за населението обекти заради лошото управление на правителството на Кирил Петков“, допълни и Мараджиев.

В заключение Цвета Караянчева изтъкна, че проблемите могат да бъдат решени само от редовно правителство на ГЕРБ и призова хората: „Гласувайте по съвест и с разум с номер 22 за специалистите с опит, които могат да се справят с хаоса и да поведат България към сигурна Европа“.

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...