Новини от Пловдив » Важно » Полицията с мерки за мача Локомотив – Левски в Пловдив
БГ Футбол Важно Градът Общество Пловдив Спорт Спорт Важно

Полицията с мерки за мача Локомотив – Левски в Пловдив

Стадион "Локомотив"
Стадион "Локомотив"

Полицията с мерки за спокойното протичане на футболния двубой довечера на стадион „Локомотив“ в Пловдив. Мачът между ПФК „Локомотив“ и ПФК „Левски“ започва от 20.15 часа, а за охраната му, както и за обезпечаване на обществения ред на територията на града, са ангажирани униформени от подразделенията на пловдивската дирекция на МВР и придадени сили от Зонално жандармерийско управление.

Съобразно законовите им правомощия служителите ще реагират на всеки сигнал за нарушение или противообществена проява, ще следят и за недопускане на пътни произшествия.

На изградените контролно-пропускателни пунктове на входовете на спортното съоръжение всички посетители ще преминат през полицейска проверка.

Припомняме, че е задължително представянето на документ за самоличност. Деца до 14 години влизат само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация. Няма дасе допускат зрители с наложена забрана за посещение на спортни мероприятия; носещи забранени или опасни предмети; употребили алкохол и/или наркотични вещества.

Спрямо извършители на нарушения или противообществени прояви по време на спортното събитие ще бъде търсена отговорност по Закона за охрана на обществения ред при масови спортни мероприятия и Наказателния кодекс.

Във връзка с мерките за осигуряване на безопасността на движение в периметъра на стадион „Локомотив“ е възможно временно и поетапно спиране на пътни превозни средства. Ограничението ще важи за следните участъци:

– ул. „Лев Толстой“, от бул. „Санкт Петербург“ до кръговото кръстовище с ул. „Проф. Цветан Лазаров“;

– ул. „Проф. Цветан Лазаров“ и ул. „Димитър Ризов“ до бул. „Освобождение“.

За автомобилите на привържениците на гостуващия отбор е осигурена възможност за паркиране на ул. „Димитър Ризов“, която ще бъде затворена за тази цел. Груповото придвижване ще се осъществи от сборен пункт на път II-56 /паркинг на разклона за село Войводиново/ с полицейски съпровод по бул. „Цариградско шосе“ – кръгово кръстовище на п.в. „Скобелева майка“ – ул. „Ягодовско шосе“ – ул. „Цар Симеон“ – ул. „Недялка Шилева“ – бул. „Освобождение“ – ул. „Димитър Ризов“ /Картата на маршрута е в прикаченото изображение/.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...