Новини от Пловдив » България » Христо Иванов отвърна на Пеевски: Молеше се на четири крака да излезе от списъка „Магнитски“
България Важно Коментари Мнения Политика

Христо Иванов отвърна на Пеевски: Молеше се на четири крака да излезе от списъка „Магнитски“

Христо Иванов

Пеевски няма да престане да ме атакува, понеже съм свидетел на неговите изключително унизителни опити, заставайки буквално на четири крака да се моли на всички хора, които смята, че имат нещо общо с Америка и по всякакъв начин да излезе от списъка на санкционираните по „Магнитски“. Това заяви съпредседателят на ПП-ДБ Христо Иванов в кулоарите парламента.

Изявлението му бе в отговор на острите твърдения, отправени по-рано през деня от страна на съпредседателя на ДПС Делян Пеевски – че Иванов му е предлагал да стане премиер, а Иванов на от своя страна – президент, като така елиминират ГЕРБ като фактор.

„Няма как коалицията ПП-ДБ да влезе в коалиционно правителство с ДПС, докато човек като Делян Пеевски е начело на движението“, посочи още Христо Иванов.

Поради тази причина никога и нямало да стане премиер, по думите му. Освен това, Делян Пеевски щял да става все по-неудобен, според прогнозата на Иванов, включително и за тези, които го инсталирали в ДПС.

Нямало разговор, в който да е било предлагано на Пеевски да стане премиер, категоричен бе съпредседателят на ПП-ДБ.

Атаката към него идвала, според Христо Иванов, защото Делян Пеевски се чувствал употребен, измамен в очакванията си.“Нека да продължи да ме атакува“, каза Христо Иванов.

Няколко пъти отказвал да се кандидатира за президент, защото и през ум не му минавало за това. ПП-ДБ били единни, защото имали кауза – Пеевски да не влезе във властта, твърди още Иванов.

За записа, който вчера изтече в медии, лидерът на „Да, България“ заяви мнението си, че трябва да има нормално финансиране на партиите. В противен случай такива скандали щяло да има и в бъдеще.

Още по темата:

Делян Пеевски: Христо Иванов искаше да е президент с подкрепата на ДПС

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...