Новини от Пловдив » България » Бареков с някои разяснения относно записа на Промяната и милионите в кеш
България Важно Избори 2024 Мнения Политика Разбор

Бареков с някои разяснения относно записа на Промяната и милионите в кеш

Николай Бареков
Николай Бареков
Назаем от Николай БАРЕКОВ, пловдивчанин

Жалка история е ГЕРБ и ДПС да дават пари на Веса от Варна да им пуска неразбираем запис на Продължаваме Промяната и после ние БЕЗПЛАТНО да трябва да обясняваме за какво става въпрос.
Но ще се напъна да свърша и тая работа, защото казусът е прекалено сериозен и твърде забавен. За какво се разказва в последния изтекъл и наглед неразбираем за широката публика запис.
Накратко: На миналите избори ПП свършили парите. И започват да просят от Пламен Бобоков да им събира няколко милиона кеш от разни олигарси – срещу какво, това се сетете сами. Услуги и назначения от бъдещата власт, която се създаде под името Сглобката. Киро Петков започва да проси парите по телефона от Бобока, който пък има зъб на Баце, че натакова жена му Мата (Хари) още при оная история с кюлчетата в нощното шкафче, които пак Веса пусна преди Бойко и Пеевски да я купят и да започне да пуска същите и подобни гнусотии за Кирчо Простото и за Асен Василев.
Кирчо проси парите, олигарсите, разбира се, очаквано дават лесно. Не за друго, а защото Алексей Петров вече е радухал из цяла София, че ще прави Сглобка с ГЕРБ и ПП и даже си пускат снимка как той и Борисов (по червен анцуг) си говорят дружески в офиса покрай наредените икони.
Сърцевината на престъплението:
Киро и Асен Василев събират нелегално милионите в торби и в кеш и сега започва второто по – голямото престъпление. Как да изперат парите от недекларирания кеш, така че да стигнат законно до телевизиите БТВ и НОВА (под контрола на ГЕРБ, ДПС и Капитал) , което вече е почти смешно.
ПП и ДБ събират пари от олигарсите, за да правят Промяната като рекламират в телевизиитв на статуквото, за да управляват с него. Толкова е абсурдно и двулично, че по-скоро трагично, а не смешно.
Бъдещият и бившият финансов министър Асен Василев прибира торбите с кеша, защото това му е работата – да прибира и да амнистира/ да пере пари. Лена, нали е най – проста, направо разказва схемата с “Бейкролса”, с което по същество разкрива и схемата с даренията на NEXO в по-предишната кампания на ДБ. Парите от торбите с кеша влизат обратно в касата на партията законно по 10-20 000 от служители или мениджъри на фирми като лични дарения за кампанията на ПП и ДБ. В случая с Нексо служители получават бонуси от 10-20 хиляди и още същия ден под строй ги превеждат в една секунда “по лична воля” на посочената партия.
Във втория случай (този от записа) измамницата Лена прилага втора схема – жълтопаветник – по случайност голям началник в частна компания – “шефчето на Бейкролса”, получава няколко едри пачки от торбата с кешовицата на Кирчо и Кокорчо и ги внася от свое име с сметките на ПП и ДБ, защото има откъде да ги оправдае като законни с доходите си (20 бона заплата).
Класическо пране на пари, с което се мами първо НАП и Сметната палата, а после се корумпира изоснови цялата прогнила политическа система. Прането се извършва от разумни, но подведени хора, че правят нещо за добра кауза или притиснати от шефовете си. Автори и извършители на схемата са депутатите Киро и Лена, бъдещият премиер Денков и бившият и бъдещият (тогава) финансов министър Асен Василев. Какъв цинизъм.
Торбите с милионите на олигарсите са отишли за 30 секундни клипчета по 20 бона парчето в БТВ и Нова ТВ. От тях реакция не очаквайте. Нито от Прокуратурата, НАП и Сметната палата, защото знаем тримата безценни Сарафов, Спецов и Главчев на кого служат. За нас остава само да оценим сарказма в куцата схема на Лена, Кирчо и Кокорчо – да вземат торбите с кеша от олигарсите, които Баце натакова с 200 барабар матахаритата им и да ги дадат вече препрани в телевизиите на умрелия Чех и сръбския авантюрист Шолак, които са заврени в задния джоб на Спас Русев, който е подставено лице ясно на #КОЙ по това време и коли и беси по неговите думи от името на ”Бойко, Иво и Делян” в нюзрумите на БТВ и Нова ТВ.
С тази и други истории и записи трябва да ви стане ясно, че “Промяната” е най- елементарната и обидна фалшификация, създадена за малоумна аудитория с още по-малоумни и жалки актьори с манталитета на амбулантни търговци от битака в буквален и в преносен политически смисъл.
ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...