Новини от Пловдив » Градът » Общината търси кой да почисти гробищата в Пловдив
Градът Община Пловдив

Общината търси кой да почисти гробищата в Пловдив

Община Пловдив обяви обществена поръчка за почистване на плевели, храсти и дървета в траурните паркове в Пловдив. Към дейностите е добавена и санитарна сеч на растителността, сочи регистърът.

Обществената поръчка е с прогнозна стойност до 70 000 лева без ДДС. Крайният срок за участие е до 3 юни включително, а на 4 юни в 14 ч. ще бъдат отворени офертите.

Дейностите включват премахване на треви (рязане, косене),  премахване на храсти (рязане) с храсторез, премахване на дървета и клони (рязане) с моторен трион, премахване на дънери (изкореняване), премахване на дънери (изкореняване) – механизирано, премахване (рязане) на клони на дървета с автовишка, раздробяване и извозване на отпадъците.

Почистването на растителността ще се прави във всички траурни паркове в града – „Централен“, „Север“, „Южен – Драганови гробища“, „Прослав“ и „Коматево“. При избора на изпълнител ще се оценява качеството на досегашната работа на кандидатите и предложената цена в съотношение 50:50.

Участниците в процедурата трябва да са изпълнявали дейност с предмет, идентичен или сходен с тези на обществената поръчка, за която се подава оферта, за последните 3 години от датата на подаване на офертата. Под „сходен“ предмет  следва да се разбира извършване на услуга по почистването – едновременно ръчно и механизирано на гробищни паркове включително раздробяването и транспортирането на получените отпадъци.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...