Новини от Пловдив » Важно » Кандидати от ГЕРБ-СДС към младежи в Пловдив: Вашето бъдеще е наша първа задача. Гласувайте за стабилност!
Важно Градът Избори 2024 Пловдив Пловдив Важно Политика

Кандидати от ГЕРБ-СДС към младежи в Пловдив: Вашето бъдеще е наша първа задача. Гласувайте за стабилност!

Кандидати за членове на Европейския парламент и за народни представители в 50-ия български парламент от ГЕРБ-СДС се включиха в среща-дискусия в Пловдив на тема „Защо трябва да гласувам“, организирана от МГЕРБ с ръководител Красимир Терзиев.

Пловдивският представител в кандидатската листа за депутати в Европейския парламент Ваня Тонева бе категорична, че само чрез конструктивен диалог и съвместни усилия могат да се постигнат добри резултати.

В Пловдив на 2 юни ще бъде едно от най-големите събития на водещият кандидат на Европейската народна партия за председател на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. В годините на управлението си ГЕРБ показа успешна политика и финансова стабилност, а за високия рейтинг на страната и партията в Европа от голямо значение е и държавническото мислене на г-н Бойко Борисов, заяви областният координатор и кмет на Пловдив Костадин Димитров пред препълнената зала в Дома на културата „Борис Христов“.

„Адмирирам ви, че се интересувате и участвате в политиката и работите за това да имаме бъдеще в стабилна България и в сигурна Европа“, допълни Костадин Димитров.

От своя страна председателят на Младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев бе категоричен, че ще бъдат положени всички усилия след 9 юни България да има правителство, на което да разчита, а представителите на ГЕРБ в европейските институции да продължат да постигат същите резултати, както го правеха досега.

„Европейският съюз ще се развива, ще става все по-силен и все по-единен и няма да се уморя да повтарям, че едно от най-хубавите неща, които са се случвали на България, е членството ни в Европейския съюз. Именно това членство промени кардинално нашия начин на живот“, заяви кандидатът за член на ЕП Асим Адемов.

Пред младите хора той допълни, че дали една държава ще е безгласна или не зависи само от нейните ръководители. „Когато управляваха правителствата на г-н Борисов и ние, евродепутатите от ЕНП, доказахме с нашата работа, с работата на правителството, с авторитета на г-н Борисов, че България изобщо не е малка и не е безгласна. Ако сега сме държава, която загуби своя глас и тежест, това се дължи на тези, които искаха да осъществят някаква промяна. Наистина я осъществиха, но промяната има две посоки, тяхната тръгна в отрицателна. Нашата задача е след изборите да имаме стабилно правителство и да прекъснем тази поредица от избори, защото народът се измори. Пред новото правителство на ГЕРБ стоят много задачи – да оправят щетите, които нанесе тази промяна – и в земеделието, и в екологията, икономиката и т.н.“, каза още Асим Адемов.

„Да ,приятели, в последните 3 години в България не се случва нищо съществено. Крайно време е това да спре. Крайно време е да започнат отново да се вземат отговорни решени, да се водят реални политики, за да може да се разрешат проблемите на хората и отново България да заблести на сцената, наречена Европа“, заяви ръководителят на МГЕРБ в Пловдив Красимир Терзиев.

По време на дебата Йосиф Танев от НИС на МГЕРБ и част от кандидатската листа в 16 МИР подчерта, че правото да гласуваш е най-висшата форма на демокрация, най- висшата ценност и за това хората трябва да упражняват правото си на глас.

„Защо да гласуваме е важен въпрос. Може да не искате да се занимавате с политика, но политиката се занимава с вас – от пътната безопасност през това дали имаме възможност за работа, кариерно ориентиране, адекватно образование, свързано с бизнес, а не просто теоретични концепции, стажове, възможност за развитие. В нашата управленска програма имаме ясни приоритети – образование, икономика, върховенство на закона. Много обнадежден съм, че залата е пълна и ние да отговорим на вашите очаквания, защото имате важна роля в това, което предстои“, с тези думи се обърна към младите хора адвокат Георги Георгиев – трети в листата на ГЕРБ-СДС за народни представители.

А четвъртата в пловдивската листа за 50-о Народно събрание Деница Николова заяви: „Моят отговор на този основен въпрос е, че гласувам за всички вас – младите хора да имате възможности да се развивате в България, да работите това, което ви ентусиазира и което ви прави различни. Гласувам за стабилност и за желанието ми да работя за нея и за младите хора, които ни вдъхновяват“.

На изборите на 9-ти юни ГЕРБ-СДС е с номер 22 в бюлетините. За стабилна България в сигурна Европа!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...