Новини от Пловдив » Важно » Бал 2024: Костадин от Търговската дойде с камион, абитуриентките от Английската елегантни и стилни
Важно Градът Общество Пловдив Случка на деня Суматоха

Бал 2024: Костадин от Търговската дойде с камион, абитуриентките от Английската елегантни и стилни

Костадин дойде със семейния камион, а приятелите му го съпроводиха съпроводиха с

Галина ГЕОРГИЕВА

С мощни коли и ретро автомобили дойдоха на бала си абитуриентите от ЕГ „Пловдив“ и Търговската гимназия. Тази вечер те броиха от 1 до 12 пред Гранд Хотел Пловдив. Момичетата и момчетата от Випуск 2024 демонстрираха стил и елегантност.

Истинско шоу направи абитуриентът от Търговската гимназия Костадин Кифирски. Младежът от 12. А клас дойде със семейния камион и събра погледите на всички. Отпред до шофьора се возеше приятелката му Славея и след като слезе, отвори товарната част. Оттам изскочиха Костадин и негови приятели, които пуснаха сини димки.

Камион, мощни коли, ретро автомобили и мотори пред Гранд Хотел Пловдив
Костадин и приятелката му Славея направиха истинско шоу и събраха погледите на всички , снимки: ПловдивПрес

 

„Имаме транспортна фирма. Това е нашият камион и дойдох с него“, каза пред ПловдивПрес момчето. Баща му го придружаваше и с усмивка заяви, че са постигнали целта си – синът му да стане атракция на вечерта.

Костадин все още не е решил дали ще кандидатства в университет, защото работата му в семейния бизнес е гарантирана.

Красивите госпожици направо засенчиха модните икони с тоалетите си и прическите. Зрелостничките заложиха на стилни рокли с голи гърбове и дантели. Преобладаваха тоалети в черно, синьо и червено. А момчетата бяха избрали костюми в син и черен цвят.

Традиционното „Кой каза едно, две, три…дванайсет“, рев на мотори и мощни коли, вувузели и свирки огласяха района два часа.

Преди да започне купона абитуриентите си направиха фотосесии на червения килим пред входа на хотела, а развълнувани родители и близки даваха последни напътствия.

Елегантни и атрактивни бяха абитуриентките от Английската гимназия. Силвия от 12. Д беше дошла с родителите си и сестра си . Блестеше в ефирна светлосиня рокля, която купила от Асеновград.

Силвия от 12. Д блестеше в красивата си ефирна рокля

Мария и Ивана от 12. Г на Търговската гимназия също показаха стил. Едната беше избрала синя, а другата червена рокля. Мария е решила да продължи образованието си в УНСС, а приятелката й в Пловдивския университет. Двете момичета се похвалиха, че са отличнички.

Мария и Ивана от 12. Г на Търговската гимназия също показаха стил

Атрактивна абитуриентка събра погледите пред хотел Санкт Петербург
ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...