Новини от Пловдив » Избори 2024 » ГЕРБ в “Западен” обнови пейките в много посещаван парк в района
Добрите примери Избори 2024 Пловдив Пловдив Важно

ГЕРБ в “Западен” обнови пейките в много посещаван парк в района

Структурата на Политическа партия ГЕРБ в пловдивския район „Западен“ ремонтира и освежи пейките в парк „Акациева горичка“. Целта на инициативата бе да се подобрят местата за отдих и те да придобият по-приветлив вид за гражданите, които ще ги използват в топлите слънчеви дни. В нея се включиха кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС в 16 МИР Пловдив д-р Валерия Славова, под номер 5 в листата, Данаил Димитров, който е номер 10 в листата и Адриана Генчева, под номер 14 в пловдивската листа.

„Впрегнахме усилия, четки и бои в една слънчева неделя и се отдадохме на творчество. Малко подръчни материали и много желание – само това ни трябваше, за да направим една малка промяна в градската среда. Защото от всеки от нас зависи градът, в който живеем, да изглежда така, както ни се иска.“, заяви д-р Валерия Славова.

Парк „Акациева горичка“ бе открит през 2017 г., и е успешно реализиран проект на районната администрация при управление на районен кмет от ГЕРБ.

„С инициативата се опитахме да направим мястото за отдих по-приятно за гражданите. Спомням си всички трудности, през които преминахме и усилията, които положихме в районната администрация, за да бъде изграден този нов парк преди 7 години. Въпреки че не управляваме района, продължаваме да следим случващото се в него и да поддържаме изграденото с общи усилия. Всичко е за хората”, сподели Димитър Колев – ръководител на районната структура и кмет на район „Западен“ в периода 2013 г.-2023 г.

На 9-ти юни гласувайте с номер 22 в двете бюлетини – за народни представители и членове на Европейския парламент! За стабилна България в сигурна Европа !

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...