Новини от Пловдив » Избори 2024 » Деница Николова, ГЕРБ: Хората искат по-висок жизнен стандарт, няма да правим компромиси с реформите
Избори 2024 Пловдив

Деница Николова, ГЕРБ: Хората искат по-висок жизнен стандарт, няма да правим компромиси с реформите

Хората искат дългосрочно правителство с ясни приоритети и повишаване на стандарта на живот. Няма да правим повече компромиси с реформите, които трябва да се реализират. Така кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС в Пловдив Деница Николова обобщи основните послания от срещите си с пловдивчани.

„Водим интензивна кампания и при разговорите ни хората заявяват, че искат да спре безвремието, искат стабилност и дългосрочно правителство, което да има ясни приоритети, визия за изпълнение на заложените цели и най-вече за повишаване стандарта на живот на българските граждани“, каза още Деница Николова – четвърта в пловдивската листа на ГЕРБ-СДС.

Заместник-министър на Министерството на регионалното правителство в две правителства на ГЕРБ, тя посочи и някои от основните приоритети на ГЕРБ-СДС.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Един от тях е образователната реформа – модернизация на материалната база и промяна на учебните програми с фокус придобиването на умения, професионалното образование и дуалното обучение. Това е важно и за пазара на труда, за осигуряването на необходимите кадри, квалификация на хората в определени индустрии.

„Работодатели от град Пловдив споделят за липсата на квалифицирана работна ръка. В тази посока ще бъдат усилията на едно бъдещо управление на ГЕРБ-СДС – да се оформи образователна програма и учебен процеси с дългосрочен хоризонт“, каза Николова.

Друг приоритет е свързан с модернизация, индустриализация, дигитализация, иновации и най-вече с постигането на по-висок Брутен вътрешен продукт за страната. Трябва да се постигне по-висока добавена стойност в индустрията, да се повиши продуктивността, да се подобри икономическата структура и да се увеличат инвестициите. „Предвиждаме да осигурим възможност на 15 стратегически индустриални парка в страната да имат обособени територии и степен на готовност за изпълнение на инвестиционни проекти“, допълни тя.

Ако хората искат стабилна България в сигурна Европа, да дадат на 9-и юни своя вот в зелената и синята бюлетина с № 22, призова четвъртата в листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив Деница Николова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...