Новини от Пловдив » Важно » Полицията в Пазарджик с масирана акция на пътя, съставиха 90 акта на шофьори
Важно Пазарджик Регион

Полицията в Пазарджик с масирана акция на пътя, съставиха 90 акта на шофьори

Пазарджишката полиция състави близо 90 акта и издаде над 220 фиша при масирана акция за противодействие на престъпността в региона.

Разкрити са общо 23 престъпления, като в арестите на районните управления с полицейско задържане от 24 часа са 6-има души.

В акцията са проверени над 1200 шофьори и над 1100 моторни превозни средства. Обект на проверка са били и над 50 търговски обекти и питейни заведения в областта.

Униформените са установили извършителите на 8 кражби – от магазини и павилиони, от бензиностанция в региона, както и от църковен храм в Пещера. Част от крадците са непълнолетни.

Служители на „Икономическа полиция“ са работили по случай с използване на фалшива диплома за издаване на шофьорска книжка, както и по случай с нелегална търговия на фалшиви стоки, брандирани с известна марка.

В акцията са участвали полицаи от Пазарджик, Септември, Панагюрище и Велинград, както и няколко патрула на жандармерията – информират от пресцентъра на пазарджишката полиция.

Целта на операцията е да се ограничи битовата престъпност и да се засили контролът по пътищата.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...