Новини от Пловдив » Важно » В Скопие: Българската принцеса шокира с вида си
Важно Свят

В Скопие: Българската принцеса шокира с вида си

Българската княгиня Калина е единствената дъщеря на цар Симеон II и съпругата му Маргарита и е родена в Мадрид през 1972 г. като тяхно пето дете, пише северно македонският Тоска.

Калина рядко се появява на публични места, но наскоро бе видяна в компанията на съпруга си Китин Муньос и сина си Симеон Хасан Муньос в София.

Image

Мускулестите й ръце приковаха вниманието на мнозина, но това е само потвърждение на предишните й твърдения, че е отдадена на здравословното хранене и тренировките.

През октомври 2002 г. принцесата се жени за Муньос, известен испански мореплавател и изследовател.

Съпругът й е с 14 години по-голям от нея и въпреки че са се венчали в Римокатолическата църква, са получили благословия и от православната.

През 2007 г. двойката се сдоби със син, който Калина кръсти на баща си, а малкият е първият член на българското царско семейство, роден в България от 1937 г. насам. Момчето е кръстено според православните обичаи.

Българската принцеса е известна и с това, че е вегетарианка и не яде месо, завършила е престижни училища и говори няколко езика. Тя се отличава от останалата част от семейството си с това, че избира необичаен стил на обличане и често сменя прическата си.

Калина често е обект на критики за вида на носа си, за който постоянно се говори, че е подложен на естетична корекция, но става дума за друго.

Именно българската княгиня Калина получи контузия, заради която си счупи зъбите при падане. По време на лечението на зъбите се появи инфекция в челюстта й, затова се наложи сериозна операция, за да не се разпространи инфекцията. Това се отрази и на вида на носа й./ПловдивПрес

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...