Новини от Пловдив » България » Христо Иванов обяви, че излиза от оперативната политика
България Важно Избори 2024 Коментари Мнения Политика

Христо Иванов обяви, че излиза от оперативната политика

Христо Иванов

Абсолютно съм убеден, а и моите колеги, че трябва да си подам оставката и че не трябва да има съмнения, че ще се прави опит да се върнат нещата, трябва да се отвори нова страница. Това каза пред „Правосъдие за всеки“ Христо Иванов. Той бе категоричен, че излиза от оперативната политика.

Според него, човек, който си е подал оставката, не може да дава съвети как да постъпват другите. „Важно е, че половината ни избиратели не гласуваха за нас, но не гласуваха и за други. Тези хора чакат да намерим вярното послание към тях. Този разговор е важно да започне с поемане на отговорност“, допълни той.

В демократичната общност на България ситуацията е изключително тежка. Ние сме на фронтовата линия, на точката на разлома в европейската политика. Ние би трябвало да сме политически авангард на средната класа, това са хората, които са осъзнали, че е важно да имат свобода, гарантирана частна собственост, възможността да инвестираш и да ползваш плодовете на работата си, каза още Иванов.

Според него, тази прослойка в България е значима, скоро може да станем свидетели на опити да бъде смачкана от властта. „Задава се мрачен ураган, трябва тези хора да имат парламентарно представителство“, допълни Иванов.

Колективен енцефалит – така определи бившият депутат влизането в парламента на проруски и псевдопатриотични партии.

„България е на смъртен одър заради корупцията. За съжаление, енергията от протестите срещу Борисов, отиде в голямата си част при Слави Трифонов. Липсата на стабилно мнозинство за реформи в парламента ни принуди да правим компромиси“, каза още той.

 

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...