Новини от Пловдив » Бизнес » Транспорт » Водач по линия 17 слезе за водка, после нападна да бие пътнички: Пикли, с пикли?! (ВИДЕО)
Важно Община Пловдив Пловдив Важно Случка на деня Транспорт

Водач по линия 17 слезе за водка, после нападна да бие пътнички: Пикли, с пикли?! (ВИДЕО)

Шофьорът в момент на нападението срещу непълнолетната пътничка.

Освен че возят в душегубки, нажежени до 40 градуса, в градските рейсове на Пловдив някои от шофьорите налитат на бой. Водач по градската автобусна линия №17 за малко не опердаши две непълнолетни пътнички, които му направиха забележка, че не отива до крайната спирка в кв. Прослав, а вместо това слиза до магазинче на спирката срещу ресторант „Миконос“ и Спортното училище, за да си купи бутилка водка.

Това разказа пред ПловдивПрес читател, станал свидетел на грозните сцени, част от които той заснел с телефона си и ги предостави на медията ни.

Случката се разиграла миналия ден малко преди 20 ч. „Чакам си аз на опашката пред магазинчето и две момичета на около 16-17 години дойдоха и направиха забележка на единия човек пред мен. Попитаха го защо зарязва автобуса, а не ги откара до последната спирка в кв. Прослав, каквото е разписанието. Точно в този момет той си купуваше шише водка и много се раздразни от забележката“, сподели читателят на ПловдивПрес.

Вместо да се качи обратно на рейса и да продължи по маршрута си, водачът се нахвърлил върху тези деца и за малко да ги набие, че му правили забележка.  „Добре, че се намесих и го спрях“, коментира читатателят, който е млад мъж. С това обаче кавгата не спряла, шофьорът продължил да обижда и да налита, после тръгнал към автобуса, но вместо да продължи по маршрута обявил, че се прибира в гаража. „Пикли, с пикли такива, до една минута да сте слезли от рейса“, изкомандвал властелина на превозите и дори посегнал към тях да ги бута, та се наложило младият мъж пак да защитава невръстните пътнички да не отнесат някой шамар от чичкото. „Точно този кадър не успях да заснема, защото бях зает да предпазя момичетата“, обясни читателят на ПловдивПрес. В крайна сметка децата слезли, а онзи отпрашил да се прибира без да довърши курса до крайната спирка в кв. Прослав, както пише в сайта на Община Пловдив.

Как коментираха от ОП „Организация и контрол на транспорта“ и какво казаха от ръководството на „Автотранс Чолаков“, чиито автобуси оперират по тази линия?

Очаквайте продължение в ПловдивПрес!

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...