Новини от Пловдив » България » Стоян закла бившата си жена пред детето им, после се самоуби със скок от блок в Бургас (СНИМКИ)
България Важно Крими Полиция

Стоян закла бившата си жена пред детето им, после се самоуби със скок от блок в Бургас (СНИМКИ)

Снимки: Флагман.бг

35-годишният Стоян Николов закла бившата си съпруга пред детето им и после се самоуби със скок от блок в Бургас, пише Флагман.бг

Снимка: Флагман.бг

Мъжът твърдял, че обича Кристин, а тя искала да го напусне. Двамата от скоро били разведени, но все още живеели заедно. Между тях възникнал скандал и Стоян буквално превъртял. Жестоката трагедия разтърси морския град вчера, малко след 18 часа на тел. 112 са получени няколко поредни сигнала за жена, която лежи в безпомощно състояние в парка до църквата „Света Троица“ в ж. к. „Славейков“.

Снимка: Флагман.бг

Малко след това идва и сигнал за втората трагедия – Стоян се хвърля от 12-ия етаж на бл. 10 в жк „Славейков“. Смразени от ужас свидетели на трагедията разказаха пред Флагман.бг, че мъжът не живеел в този блок. С фаталното решение в главата си той се отправил към възможно най-високото място в района. Дори звънил на домофоните на живущите, за да му отворят и да сложи край на живота си.

Снимка: Флагман.бг

Стоян и Кристин са описвани от техни познати като приятни и спокойни хора. Той бил от Айтос, но отдавна не живеел там. Момиченцето им растяло във видимо прекрасна среда, в хармония и било добре гледано и възпитавано и от двамата си родители. Нещо обаче преобърнало психиката на младия мъж.

Какво се е случило снощи, преди Стоян да съсипе живота на детето си, убивайки брутално пред очите му собствената му майка и слагайки край на своя живот, все още е предмет на разследването и се изяснява.

Снимка: Флагман.бг

Спрямо 4-годишното момиченце са предприети всички мерки за закрила.
В момента се осъществява координационен механизъм между инспекторите от детската педагогическа стая, които са извършили първоначална полицейска закрила на детето и са го предали на баба му от страна на майката.

Още на мястото на трагедията детето е показало привързаността си към нея, като се хвърлило в обятията ѝ.

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...