Новини от Пловдив » Важно » Починалият в болницата англичанин пристигнал там пиян, оплескан с фекалии и урина
Важно Градът Здраве Мнения Пловдив Пловдив Важно

Починалият в болницата англичанин пристигнал там пиян, оплескан с фекалии и урина

УМБАЛ “Свети Георги”

Охранителната фирма „Брадърс Секюрити Груп“ изпрати до медиите по случая с починалия в пловдивската УМБАЛ „Свети Георги“ ЕАД англичани. Както по-рано съобщихме днес Със заповед на изпълнителния директор проф. д-р Карен Джамбазов е назначена комисия, която разследва случая и проверява медицинската документация. Образувано е и досъдебно производство. След неговото приключване и излизане на резултатите от проверката, ще бъде дадена подробна информация за нейните резултати.

Ето какво пише в становището на „Брадърс Секюрити Груп“ ЕООД:

„На 18.06.2024 година в 20,32 часа в Дежурния център на „Брадърс секюрити груп“ ЕООД е получен сигнал аларма от паник-бутон на регистратурата на спешна медицина на УМБАЛ „Свети Георги“ ЕАД. Незабавно са изпратени два мобилни екипа и е уведомена оперативната- дежурна част на Второ РУ на МВР-Пловдив.

При пристигане на място охранителите установяват лице в явно нетрезво състояние, лош външен вид, изразяващ се в замърсявания по тялото и дрехите от човешки фекалии и урина, което лежи на земята на около 20 метра от входа на спешния център на болницата.

От охранителите е поискано съдействие от служителите на спешна регистратура да не се допуска лицето до лечебното заведение, тъй като му е оказана медицинска помощ и той вече е изписан. Нарушителя се е държал арогантно, използвайки нецензурни думи и обиждайки охранителите на английски език.

Служителите на фирмата остават на място и изчакват пристигането на органите на МВР, като същевременно пресичат няколко опита на лицето да влезе в болницата. При един от тях, след съприкосновение с наш служител и под влиянието на алкохол губи равновесие и пада на земята, където остава да лежи.

При пристигането на органите на МВР около 20,50 ч. полицаите разговарят със представител на болницата, след което заявяват на нашите охранители, че този случай не е за тях и те няма какво да направят и си тръгват.

Двадесет минути по-късно идва медицинско лице от болницата и човекът е качен на количка и вкаран в Отделението по Спешна медицина. „Брадърс секюрити груп“ ЕООД оказва пълно съдействие на компетентните органи за изясняване на всички факти и обстоятелства свързани със случая.

„Брадърс секюрити груп“ ЕООД изказва съболезнования към близките“.

Още по темата:

Вътрешна проверка прави УМБАЛ „Св. Георги“ – Пловдив за смъртен случай

ПИМК БИЛД

Коментари

Коментари

PIMK BUILD
БРАДЪРС СЕКЮРИТИ ГРУП
38-Истории-за-началото-на-планинарството-в-България

Архив по дни

Архив по седмици

Архив по месеци

Архив по години

Категории

Времето

Дондукова или Вазова да се казва градската градина зад Природонаучния музей, обновена с близо 5 млн. лева?

  • Вазова градина е най-правилното наименование. Иван Вазов е живял на съседната улица, тук е написал едни от най-забележителните си произведения. Хората са се стичали под балкона, за да го приветстват 37%
  • Както я знаят пловдивчани от създаването ѝ – Дондукавата градина. Хората са я кръстили така, защото е създадена по време на привременното управление и по препоръка на княз Александър Дондуков-Корсаков 30%
  • Не ме интересува. Нека си остане както досега без официално име – Градската градина 18%
  • Референдум. Това е най-справедливото решение. 8%
  • Капитан Бураго – Освободителя на Пловдив. Неговият паметник също е в тази градина и всяка година Пловдив му отдава почит на 16 януари, когато Бураго с отряд драгуни форсира Марица и освобождава града. 7%

Начална дата: 24.04.2024 @ 19:09 | Крайна дата: 24.05.2024 @ 19:09

Зареждане ... Зареждане ...