Фазан в гърне спечели наградата за най-атрактивната гозба на кулинарния фестивал „От вкусно, по-вкусно с шеф Манчев“ в Хисар. Специалитетът бе приготвен от ресторант „Ловен дом“ в курортния град.
Празничната погача с масло на Донка Дюлгярска взе приза за хляб и десерти.
Пилешка яхния със сини сливи и лук, сготвена от Иванка Катранджийска, бе определена за най-вкусна в категорията за ястия с месо.
Постните сърми с лапад на Тодора Танчева спечелиха наградата за ястие без месо.
НЧ „Тодор Драганов Пашкулов – 1928“ бе отличено за най-голям отбор и най-много ястия.
Отличниците в кулинарията бяха наградени от кмета на Хисаря Ива Вълчева и от шеф Иван Манчев.
Още по темата:
Шеф Манчев с тежка задача, опита най-вкусните манджи в Хисаря (СНИМКИ и ВИДЕО)